Гълъб Донев: Готови сме за изкривени интерпретации на решенията на служебното правителство

22 Март 2023 | 10:57
0 коментара
Политика
България
Гълъб Донев: Готови сме за изкривени интерпретации на решенията на служебното правителство

В епицентъра на предизборната кампания сме. Всеки един от нас го изпитва в собствената си област на действия и отговорности, които има. Налага ни се ежедневно да поправяме изкривени интерпретации за решенията на служебното правителство. Това заяви служебният премиер Гълъб Донев, предаде репортер на БГНЕС.

12 дни преди изборите можем да заявим ясно, че сме готови за тях. Готови ли са обаче участниците в изборите за отговорните дни, които предстоят? Сега изглежда лесно. Всеки политически играч атакува служебното правителство от покрива на своята къща от карти, посочи Донев. Волно или неволно ни въвличат в предизборната игра, често с небивалици и лъжи. Ние сме служебна власт, как ни наричат е без значение – техническо, временно или назначено.

Друго е важно, защото често удобно се забравя. В последните месеци държавата се управлява от служебно правителство, заради неспособността на 48-ото НС да създаде редовна власт. Това е причината, за да предстоят поредните парламентарни избори. Очакванията на всички са политическите сметки да включват и мисъл за следизборните дни, когато избраните на 49-ото НС ще вземат решения за общото ни бъдеще в България, коментира още Донев. /БГНЕС


 

Добавете Вашия коментар

TOP