ГС "Единно Банско"критикува остро изказване на Мария Габриел в Банско

08 Май 2014 | 20:49
3 коментара
Общество
ГС Единно Банскокритикува остро изказване на Мария Габриел в Банско

ГС "Единно Банско"критикува остро изказването на кандидатът за евродепутат от листата на ПП ГЕРБ Мария Габриел при посещението и в Банско.

„Давам конкретен пример за Банско. Ние извоювахме да има 5% от националния пакет директни плащания за планински и полупланински райони допълнително финансиране, но тази схема е доброволна, тоест самата страна-членка решава дали да бъде приложена, а тази схема е много важна за България”, коментира Мария Габриел.

ГС "Единно Банско":

Г-жо Габриел, Знаете ли ,че вашият „идол” и крадец на ДДС раздава земи на свои хора с цел запазване на твърд и необразован зависим електорат. Хора, които и понятие си нямат от животновъдство и земеделие и дори кокошки нямат в домовете си.

Знаете ли, че служители от общинска администрация имат по 1000 дка декларирани площи с една единствена цел: ТОЧЕНЕ НА ЕВРОСРЕДСТВА. Знаете ли, че хора, които искат и имат намерение да се занимават с животновъдство и земеделие са получили и продължават да получават откази за предоставяне на земеделски площи поради политическата им неутралност или симпатии към други партии.

Знаете ли, че с това изказване вие ставате съучастник в схема за облагодетелствуване на призвани гербери, докато говорите за благополучието на фермерите в общината.

Знаете ли, че няма скáла, по която да измерим наглостта и мерзостта на политическите ви послания за това, което сте „отвоювали” след като четири години съпартийците ви грабеха от всички сфери на обществено-икономическия ни живот.

 

Добавени коментари

razlogenin публикува:
09 Май 2014 | 09:01
абе тва единно бенско не го ле направиа дджипсетата с помоща разбирасе на цвъ,цвъ.да може точно гошо да ви стане кмет,оти кее така от цел депутатин на държава/240бройки/да си скасаш чорапето от зор да станеш кмет/ен бройка/?ай сиктир де..не беа ле единните дека даваа пари на тигърчето да раздава на мангалите в банско. не сме прозти в разлог не смеее.
до знаещ публикува:
09 Май 2014 | 00:37
Да ние сме луди, ние сме глупави, ние сме всичко лошо, което можеш да се сетиш защото изкарваме кирливите ризи на Гошето.
знаещ публикува:
09 Май 2014 | 00:22
знаете ли че от вас нищо не става

Добавете Вашия коментар

TOP