Група ,,Мистик“ в подкрепа на младия и независим кандидат за кмет-инж. Венелин Трошанов

09 Октомври 2023 | 14:46
0 коментара
Общество
Благоевград
Група ,,Мистик  в подкрепа на младия и независим кандидат за кмет-инж. Венелин Трошанов
Невероятните момичета от Група ,,Мистик“ изразиха своята подкрепа за младия и независим кандидат за кмет - инж. Венелин Трошанов в социалните мрежи. Младите дами имат специално отношение към Благоевград и не са безразлични към неговото бъдеще!

Ето какво казаха във видеото:

Здравей, Благоевград! Ние сме Група ,,Мистик“. На всички нас ни предстои избор! На 29 октомври 2023г. ние ще вземем решение, от което зависи в каква посока ще поемат любимите ни градове. На 29 октомври трябва да изберем личност, която ще работи именно за нас – хората, през следващите 4 години. Трябва да изберем независими личности, които да отстояват интересите на хората от градовете и селата, а не кадри, доказали лоялността си към интереси, различни от местните. Ние подкрепяме инж. Венелин Трошанов, независим кандидат за кмет на община Благоевград, защото знаем, че неговата визия и стратегия за развитие на града, ще спомогнат за превръщането на областния център в иновативен, привлекателен и европейски град, какъвто всички искаме! Вярваме в това! Бъдещето може да бъде променено. И то зависи от всички нас. Успех, инж. Трошанов! Ние сме с Вас! Можете да подкрепите инж. Венелин Трошанов – независим кандидат за кмет на Община Благоевград с бюлетина №73.

https://www.facebook.com/messenger_media/?attachment_id=1399553817260326&message_id=mid.%24cAAAAAKtMz_eRRX20rGLFDgFeihEr&thread_id=100001265530753
TOP