Гриша Ганчев готов със спасителния план за ЦСКА

21 Юли 2015 | 17:14
0 коментара
Спорт
Гриша Ганчев готов със спасителния план за ЦСКА
Новият шеф на ЦСКА Гриша Ганчев е готов със спасителния план, който ще приложи в клуба, научи БЛИЦ от достоверни източници. Както е известно, бизнесменът обяви на 24 юни пред нашата агенция, че поема „червените” заедно с всичките им задължения, които никак не са малко.
 
Планът включва постепенното изчистване на дълговете – както към държавата, така и към физическите лица.
 
До дни в ЦСКА отново ще бъде извършен подробен одит, за да се установят на 100 процента колко точно за борчовете на 31-кратните шампиони. Както вече се писа, клубът вероятно ще бъде обявен в несъстоятелност, като на „Армията” ще влезе синдик – процедура, която е задължителна част от оздравителния план на „червените”.
 
Освен, че ще извади много от собствените си пари, за да измъкне ЦСКА от финансовото блато, Ганчев вече води преговори и за привличането на мощни рекламодатели на стадион „Българска армия”. Според сигурни източници в момента бизнесменът е в чужбина именно заради това.
 
Поради тази причина той най-вероятно няма да може да присъства на утрешната контрола между ЦСКА и Марица (Пловдив), която започва в 18 часа на „Армията”.
 

Пак заради ангажименти зад граница Гриша Ганчев не успя да изгледа предния приятелски мач на „червените” – срещу Оборище.

Добавете Вашия коментар

TOP