"Градешница къп 2020" събира за втора поредна година отбори от Югозапада!

07 Февруари 2020 | 08:42
0 коментара
Спорт

На 8 и 9 февруари в с. Долна Градешница за втора поредна година, ще се проведе футболния турнир "Градешница къп"!

Участие тази година ще вземат домакините от Фк "Градешница", Фк "Миньор" - Бобовдол, Фк "Левуново" и Фк "Долно Осеново"! Тази година турнира ще бъде благотворителен под надслов "Заедно за Никол" !

В последните дни десетки бивши и настоящи футболисти от Югозападна България изпратиха свои тениски, които да бъдат пуснати на търг по време на турнира ! Венци Бенгюзов, който е с корени от селото, се прибира от Турция специално за турнира, с тениска на Славия, подписана от всички футболисти на белите !Бившето орле Пепи Христов, който също е с корени от Долна Градешница, изпрати своя тениска на сегашния си отбор Арда (Кърджали)! Кирил Десподов, Николай Бодуров, Илиян Мицански, Антон Карачанаков, Светослав Георгиев, Евгени Йорданов, Георги Бачев също дариха свои тениски в подкрепа на Никол!

Депутатът от ПП Герб и футболен съдия Стефан Апостолов също ще подкрепи инициативата, като обеща, че ще бъде на трибуните по време на турнира! Фк "Градешница" се върнаха на футболната карта в Югозападна България преди година и половина, като преди това цели 23 години в селото нямаше футболен отбор! Главен организатор и Председател на Ус на клуба е Тодор Гюрев !

Добавете Вашия коментар

TOP