Грабежът на века: Дългата ръка на мафията в Банско иска заменка "кон за кокошка"

17 Февруари 2022 | 08:27
36 коментара
Криминално
Грабежът на века: Дългата ръка на мафията в Банско иска заменка кон за кокошка

Ще разрешили кметът на Банско Иван Кадев и общинските съветници заменка на 780 декара общинска земя в полите на Пирин планина, преодредна преди години за голф игрище срещу 30 декара в град Банско?

Грабежът на века, заменка на 780 декара срещу 30 е пладнешки грабеж - "кон за кокошка": Така назоваха част от общинските съветници в Банско разделени на два лагера "ЗА" и "ПРОТИВ" мафията, която от две години превзе и командва администрацията на общината. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!     

Добавени коментари

Луд публикува:
20 Февруари 2022 | 09:25
Кишевата мършо не се ежи много много, че гризнеш и ти дръвцето скоро Некъдърник Дека минеш трева не никне.
xo xo публикува:
19 Февруари 2022 | 21:25
кмета кмета е
ХаХа публикува:
19 Февруари 2022 | 16:32
Както всички знаем продажбите или замените ги решава общинския съвет. Сегашното мнозинство сигурно вече се е договорило с някого за тази далавера и сега някой от съветниците гледа да прехвърли вината върху кмета и кмета да отнесе и критиките и негативите. Само че не кмета е виновен, наблюдавайки действията на новата конфигурация в общинския съвет виновниците са там!
Оджата публикува:
19 Февруари 2022 | 09:15
Сичките копеленца декато писуфате измислени коментари ви пожелавам да ве написаа на бележка на горната цръква
Не се хабете! публикува:
18 Февруари 2022 | 10:08
"Не е луд тоя що яде баницата.Луд е тоя що му я дава!" Така че "Замълчете!" Или действайте както подобава!
Асен публикува:
18 Февруари 2022 | 10:08
Пак питам! Ако тази статия се окаже поредната глупост на Бриндо продиктувана от Дурчов, Колчагов и Кишев, ще му направят ли тези всичките на кмета по една свирка?
Буден публикува:
18 Февруари 2022 | 08:39
Триеш ли, триеш ли БРИНДО? Защо триеш? КОЙ ПАЗИШ?Цяла седмица триеш коментари боклук мръсен. Недобно ти е или се СРАМУВАШ от ИСТИНАТА за жена ти и за това че си рекетьор? Скоро ще отпътуваш на едно ПО-ХУБАВО МЯСТО!
Буден публикува:
18 Февруари 2022 | 08:39
Триеш ли, триеш ли БРИНДО? Защо триеш? КОЙ ПАЗИШ?Цяла седмица триеш коментари боклук мръсен. Недобно ти е или се СРАМУВАШ от ИСТИНАТА за жена ти и за това че си рекетьор? Скоро ще отпътуваш на едно ПО-ХУБАВО МЯСТО!
Банско е единно! публикува:
18 Февруари 2022 | 08:05
Кмете, подавай оставка! Достатъчно се изложи с братята! Бъди мъж и се махаи от поста! Иначе те чака икономова съдба!
БАНСКО публикува:
18 Февруари 2022 | 07:36
ДА НАПРАВИШ ЗАМЕНКА 30 КЪМ 700 Е ЖЕСТОКА КРАЖБА И АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ НИТО КМЕТ НИТО ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ШЕ СИ НАМЕРАТ МЯСТО В БАНСКО ВСИЧКИ СА МАСКАРИ ЕДНО ВРЕМЕ МИТКО РУСКОВ И ДАНАИЛ САМАРДЖИЙСКИ ПО ВРЕМЕТО НА БАЙ ЦАНЕ ГЛАСУВАХА ДА СЕ ДАДЕ СТАДИОНА НА ГАЛЧЕВ А ДНЕС ИСКАТ ДА НАПРАВАТ С ПОДИСПАЛНИТЕЛИТЕ НА ТАКИ И ГАЛЧЕВ ГОЛЕМ ГРАБЕЖ ЗАТОВА МИЛИ МИ КМЕТЕ АКО НЕ ОБИЧАШ ПОДАВАЙ ОСТАВКА ЗА ДА НЕ СЕ ТОРМОЗИШ САМО ПУФКАШ САМО СЕ ВАЙКАШ САМО СЕ ОПЛАКВАШ САМО НЕЗНАМ КАКЪВ КОМПРОМАТ ИМАТ БРАТЯТА ЗАРАДИ КОИТО ДЕЙСТВИТЕЛНО ВАНЕ КАДЕВ СТАНА КМЕТ
ььь публикува:
17 Февруари 2022 | 23:06
каде е кмета на банско в тази схема
Прост публикува:
17 Февруари 2022 | 22:24
Много нагли тъпанари тия Гипсове бе!Чак се хвалят с ДПС.Ами то е нормално за тях да обръщат вмирисаните си гъзове от където духа вятъра.Вече са снесли доносите където трябва,оне малкия тънкопишко се е осрал навсякъде няма и кафе с кой да пие.А големия мафиот”бялата жена”е духнала,че Радето я търси.Педали смешни
До Сашо мацуре публикува:
17 Февруари 2022 | 22:03
Умрелия политик Сашо Мацурев да не пише много много за тоа и оне негов противник и да не пуска поръпково статии за общинаро нема ти я дина да ти прати убаво и зе да откачеш та си па имповерува че кмет че стануваш да те незаеба ле
Схеми публикува:
17 Февруари 2022 | 18:53
А на Кишевия и Панчовия кога че сопраа схемите със животни, тия само точаа пари а Панчовия у них даже нема и котка, но иде видовден за сички
Асен публикува:
17 Февруари 2022 | 18:05
Хахаха! Митко Юлев може да е всякакав, но е доказан спортист! А вие сложихте в спортната комисия Благо Милев горския и изгонихте Митко! А кой е продажник ще проличи! Сега нали новото мнозинство решава? Дурчов и Загорчин и Кишев Те са доказани радетели за народа! И кои сте тези дето сте изринали Икономов?
Банскалия публикува:
17 Февруари 2022 | 16:44
Банско си има нови ПРОДАЖНИЦИ Митко Юлев-общински съветник от сдружение “Бъдеще за община Банско”. Същия се води и председател на “Клуб на ветераните” в Банско,но всъщност е марионетка на Цеко. Той се продава най-евтино,тъй като е най-тъп! Цялата му трудова кариера обаче е …. Като общински съветник. Беше създаден като такъв от чичо му Цане,но бързо го продаде за една безплатна лифт карта и “спокойствието” да се прави на ски учител на свободна практика. Днес продава интересите на Банско и Банскалии на същата цена,тъй като не го допускат нито до комисионки нито до далавера. Ирония на съдбата: този тъпак ще се окаже най-дълго мандатния общински съветник,но както е казано, всеки народ си заслужава управляващите .
До Ване Кадев публикува:
17 Февруари 2022 | 16:28
Ванчо я кажи за ония 8 иляди дето тиги броиха у Айдуците януари. От коя поръчка беха?
Банско 1968 публикува:
17 Февруари 2022 | 15:55
Адвоката на Джипсовете е уредил всичко - не могат да ги пипнат ни них, ни Кадев. Всичко е документално и изрядно. Просто една кражба ще си мине и едни хора ще станат ошче по богати. Така докато не ги изринем как изринахме Икономовия.
До Хах публикува:
17 Февруари 2022 | 15:48
Когато на вас от новата коалиция ви казват че сте педераси се сърдите, ама иначе знаете на кой му е тънък и н кой дебел! Явно са си прави хората
Хах публикува:
17 Февруари 2022 | 14:31
Някой от тънкопишковците се обиди явно… Рев е меко казано, направо си е вой …
Асен публикува:
17 Февруари 2022 | 14:28
Ако това кото пише не се окаже вярно, ще направите ли по една свирка на кмета? Или само Дурчов и Колчагов, които захранват Бриндо с клюки?
Банско публикува:
17 Февруари 2022 | 14:22
Някой много се засегна от думата "мафия". Ако написаното в статията отговаря на истината, банскалии трябва твърдо да се противопоставим. Едни добре облечени бизнесмени с криминално минало открито се подиграват с нас, с децата ни, с бъдещето на града ни.
Иван Кадев публикува:
17 Февруари 2022 | 14:20
Престанете с глупостите! Не правете интриги! Ние спасихме Банско от предишното управление. Винаги ще има недоволни. Сега Банско обаче върви напред. Братя Еринини помагат на Банско, лошо никой не е видял от тях.
До Този публикува:
17 Февруари 2022 | 14:16
Не съм чул от тези които изброи да пискат! Явно ти мишко анонимна( Колчагов или Дурчов, Кишев) имаш някакъв проблем! И IQ тест, извинявай! Да не го бъркаш с антигенен! А самочувствието на база коментари в пиринско ли е?
Този публикува:
17 Февруари 2022 | 13:56
Джипсчетата, тези гъзолизци и доносници, ванчик, сервитьорчето-тънкопишковец, Гошо Бенин, дон жуан на ромския квартал и личен асистент(прислужник) на ванчик, Митко русков, пияница фалирал не само себе си, а и няколко стопанства, Митко тъпото, сашко напомпаното и Сие изливат всичката помия по хората, които явно не им играят по свирките, защото имат положителен резултат от IQ тест, за разлика от тях. Само да се знае, че по наше село моабето беше “тарикат май не писка”. Другия път като излезете с огромното си самочувствие без капка покритие спомнете си, а не да ревете като вдовици …
Митко мунин публикува:
17 Февруари 2022 | 13:00
Мафия ли е когато на Марио Шопов рибарника е незаконен? мафия ли е когато евгения тренчева назначава учители преди да изтече конкурса обявен в РИО Благоевград? Мафия ли е когато благой кишев и благой Милев началник участък дават на фирми да секът дървесина без разрешително? Мафия ли е дине дурчов през общински съвет да променя статути на стотици декари земеделски и горски земи в регулация за строеж? КОЕ Е МАФИЯ БРИНДО, КОЕ?
Митко мунин публикува:
17 Февруари 2022 | 13:00
Тече мафията в Банско е Дине Дурчов Владо Колчагов Дине Загорчин Евгения Тренчева Марио Шопов Благо Кишев оти тия управляваа банско през обшинския съвет
Таско публикува:
17 Февруари 2022 | 11:22
Не само сте страхливи, ами и комплексирани! А Бриндо с неговите загубени статии и истории дали си мисли че е страшен разследващ журналист! Едно и също се дрънка от години! Който работи и има нюх за бизнес ще живее охолно, който седи пред компютъра и се занимава с коментари, ще яде чипс! За аега ви е добре да плюете, ама май още не осъзнавате, че е срещу вентилатора! Мина доста време вече в което Загорчин, Кишев, Дурчов с подкрепата и медииното обезпечаване на Колчагов определят посоката на гласуване и какво да се разглежда в ОС. Замисляли ли са се какво точно са свършили за момента? Или си мислят, че като бълвал помия срещу някои хора, които реално са застанали с лицата си в проблемите, правят нещо много смислено! Продължавайте да бълвате лайна! За сега вентилатора е изключен!
Раз два три! публикува:
17 Февруари 2022 | 10:57
Братята отдавна смучат като октопод от живеца на Банско. Живеят охолно и разчитат на нашия страх. Кмета Кадев прави това в което е добър - съюз със силния и свежда главица. По лесно му е така. Пък има облага. Стига до там, че сам пита братята с какво да им помогне. Между другото, Бойко Рашков знае всичко това. И скоро ще има интересни новини за Банско и кмета.
Кишев публикува:
17 Февруари 2022 | 10:56
Не думайте за мене...
Банскалия публикува:
17 Февруари 2022 | 10:50
Банско си има нови ПРОДАЖНИЦИ Димитър Русков-общински съветник от “Сдружение бъдеще за община Банско” . Той се води и председател на Сдружението,но всъщност е Марионетка на Цеко. Опасен е,защото се продава евтино,тъй като е тотално банкрутирал. Срещу мижав подкуп от строителни компании;таксиметрови компании;търговски компании и т.н е готов да гласува всякакви лобистки закони и наредби в ущърб на Банско и банскалии.
Банско публикува:
17 Февруари 2022 | 10:44
Кой предаде общината на гипсовете? кой раздава общинските поръчки на тях? кой се отчита в механа Айдуци?
Гатанка на КПКОНПИ публикува:
17 Февруари 2022 | 10:28
Кой е дългата ръка? И кой е куклата на конци?
sybudi se bansko публикува:
17 Февруари 2022 | 10:26
sybudi se bansko . advokata na gipsovete e prigotvil sporazumenieto mejdu firma na galchev i obshtinata stava seriozna dalavera . subudi se be narode pa zemi tegata i nared
Любка анала публикува:
17 Февруари 2022 | 09:02
Мафия ли е когато на Марио Шопов рибарника е незаконен? мафия ли е когато евгения тренчева назначава учители преди да изтече конкурса обявен в РИО Благоевград? Мафия ли е когато благой кишев и благой Милев началник участък дават на фирми да секът дървесина без разрешително? Мафия ли е дине дурчов през общински съвет да променя статути на стотици декари земеделски и горски земи в регулация за строеж? КОЕ Е МАФИЯ БРИНДО, КОЕ?
Любка анала публикува:
17 Февруари 2022 | 08:49
Тече мафията в Банско е Дине Дурчов Владо Колчагов Дине Загорчин Евгения Тренчева Марио Шопов Благо Кишев оти тия управляваа банско през обшинския съвет

Добавете Вашия коментар

TOP