ГОВОРЯТ ЦИФРИТЕ: Идва Трета Световна война!

04 Юли 2023 | 14:33
0 коментара
Любопитно
България
ГОВОРЯТ ЦИФРИТЕ: Идва Трета Световна война!

Очаква се да бъде подпалена на 17 юли 2023 г., изчисленията предрекоха разпадането на СССР и срутването на кулите близнаци в Съединените щати


Идва Трета Световна война! След броени дни се очаква да гръмне световният сблъсък, твърди математикът Седик Афган, предсказал разпадането на СССР и срутването на кулите близнаци в Съединените щати.

Седик Афган е учен, математик, философ, родом от Афганистан, който е включен в Списъка на наследството на човечеството, съставен от ООН и ЮНЕСКО - Мохамед Седик Афган - завладя света не само с уникални математически способности, но и с невероятни прогнози. Какво се знае за невероятния учен-философ и какви събития предсказва - в материала на "Rambler". Мохамед Седик Афган е роден в Афганистан на 20 март 1958 г. в богато семейство.

Той проявява математически способности в детството си и благодарение на баща си получава добро образование. Учи в Политехническия институт в Кабул, а след това продължава обучението си в Русия – в Липецк и Санкт Петербург. В математическия свят той спечели известност, когато изведе формулата за обратното решение на бинома на Нютон, но за всички останали той е човекът, който може да предскаже бъдещето. В същото време Седик Афгани в никакъв случай не се нарича астролог, неговият инструмент са числата, а не планетите.

 

Той казва, че е успял да изведе математическа формула, която му помага да предвиди бъдещи събития. Освен това за хората тази формула работи с точност до сто процента, за страните точността е до 80 процента, а за целия свят около 50 процента. И така, Седик Афгани някога успя да предскаже разпадането на СССР и срутването на кулите близнаци в Съединените щати. Новата прогноза на Седик Афган засяга бъдещето на целия свят и на Русия.

И така, той казва, че през 2023 г. ще се говори много, ще се очаква ядрен взрив, но нещата няма да стигнат отвъд взаимните заплахи. Ключовото събитие на годината Седик Афгани очаква 17 юли 2023 г. Той смята тази година за най-трудна в сравнение с 2022 и 2024 г., а през 2025 г. ще стане осезаемо по-лесно. Също така, според Седик Афган, САЩ ще загубят статута на световен хегемон и ще загубят влияние в света, докато влиянието на Русия ще се увеличи.

Освен това Седик Афган предполага, че може да се създаде нов съюз на държави от страните от ОНД. Инициативата ще дойде от Украйна, а той нарича Чернигов ключов град. Въпреки това заплахата от световна война, според прогнозите на Афган, може да се появи отново през 2055 г. , пише "The Rambler".

Добавете Вашия коментар

TOP