Горският стражар Кирил Николов и фермера Нено хванати в момент на кражба на ощавските бани

28 Ноември 2016 | 18:57
5 коментара
Общество
Горският стражар Кирил Николов и фермера Нено хванати в момент на кражба на ощавските бани

Горският стражар в община Благоевград Кирил Николов и фермера Нено хванати в кражба по среднощ на ощавските бани, съобщава репортер на Pirinsko.com.

Според източник на медия Pirinsko.com на местопрестъплението са хванати Кирил Николов - "Бариерата", служител на община Благоевград, кумашинът му Виктор и  благоевградският фермер Нено. Тримата посетили ощавската баня в събота вечерта, но малко след полунощ пазачат на банята видял, че един от релаксиращите в минералната вода разбил склад, в който имало скъпи инструменти и строителни материали.

За инцидента около 2:00 часа е подаден сигнал на тел.112. Към село Ощава освен полиция се насочват служители на община Кресна, сред които кметът на село Ощава Спас Ташев, зам.-кметът на община Кресна Валентин Стоичков и шефът на общинската охрана Димитър Атанасов - "Перо". 

При пристигането на общинските служители заловели на място тримата мъже, като видели, че именно лицето Кирил Николов качвал в лек автомобил "Рено" задигнатите вещи. Въпреки пазарлъците на Николов да бъде прикрит, тримата общинари категорично отказали съдействие на крадеца.

При пристигането на два полицейски автомобила от РУ-Сандански Кирил Николов избягал в гората, където се скрил. В хода на проверката полицаите намерили в автомобила задигнатите вещи, като електрожен, танго, водопроводни части и строителни инструменти и материали на стойност около 4000 лв. Полицията разпита двамата авери на горския, които в обясненията си посочили, че незнаят нищо за кражбата защото били в банята, където релаксирали. Взети са и отпечатъци от задигнатите вещи, които ще докажат съпричастността на двамата приятели на крадеца Кирил Николов.

Припомняме, че преди около 2 години Кирил Николов бе уволнен от Държавно горско стопанство - Благоевград, след което бе назначен на длъжност Горски стражар в Община Благоевград. Под сурдинка в областния център се коментира, че това не е първото криминално деяние на известния скандален горски.

снимка: в.Струма

Очаквайте подробности! 

Добавени коментари

ощава публикува:
29 Ноември 2016 | 13:15
КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ ДА ДА СИ ПОКАЖЕШ КРАДЛИВАТА ФИЗИОНОМИЯ И ДА НЕ СЕ ПРАВИШ НА ОЩИПАНА МОМА КАКТО ТЕ ЦИТИРАТ КРАДЕШ И КРИЕШ ВСИЧКО ПРИ ЖЕНАТИ В ОЩАВА И ПОСЛЕ ГО ПРОДАВАШ НА БЕЗЦЕНИЦА И ТИ И ТВОЙТЕ РОДНИНИ СТЕ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ КЪДЕ ЛИ НЕ БЕШЕ ОТКЪДЕ ЛИ НЕ КРАДЕ ДЕЛЕХТЕ С ДИС БОКЛУЦИТЕРЕКТОРКАТА ИВАНОВА ПАРИТЕ КРАДЕНИ ОТ ДЪРВА И МАТЕРИАЛ НАМЕРИ СИ МАЙСТОРА БОКЛУК
123 публикува:
29 Ноември 2016 | 09:42
Ами то,най-богатите КРАДАТ,БЕЗРАМНИЦИ.
MILEN публикува:
29 Ноември 2016 | 09:08
OPAAAAAAAAAA KIRCHOOOOOO A MI SEGA NA KYDE???????????? TI NE SE SPRE A NENO SVINARA PA KAKVO SI PRIVARTEL PRI TEB AMA I TOQ E MALUMNIK DE, IZVINQVAI
Калин публикува:
28 Ноември 2016 | 19:53
Хахахахаха Нено свинаро дето се прави на личен шофьор на певицата Румяна Попова хванат с Кире горския да гепят. Хахахахаха и двамата са за зандано. Това е падение са Камбитов да го уволни тоя служител в община Благоевград. Ето за това бе уволнен от горското е са да разберат всички колко струва този разбойник лека нощ.
ЕКСТРА публикува:
28 Ноември 2016 | 19:21
КИРЕ БЕШЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ИЗЛОЖИШ ПУБЛИЧНО Е НЕМА КАК БАТЕ ШИЛО В ТОРБА НЕ СТОИ ТИ ПРЕКАЛИ КОЛКО КЪЩИ СЕ ОПУСТОШИХА В СЕЛАТА КОЛКО ПОРАЗИЯ НАПРАВИ А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ВЪВ ВЕСТНИК СТРУМА СЕ ПРАВИШ НА ОЩИПАНА МОМА

Добавете Вашия коментар

TOP