ГОРЧИВО: Алекс Богданска се разпродава, бракува се зад океана?

09 Януари 2024 | 08:15
3 коментара
Хайлайф
Благоевград
ГОРЧИВО: Алекс Богданска се разпродава, бракува се зад океана?

Алекс Богданска разпродава стари спомени и коли.

„През новата година дойде време да се разделя с нещо любимо, защото си обещах да се науча да „пускам“ по-лесно нещата от живота си“, обяви моделката в социалните мрежи.

Следващите думи в поста й направо си подсказват, че е напът да направи кардинални промени в живота си: „Продавам си червената спортна кола и искам да отиде при хубав човек, затова го споделям първо с вас.“.


Instagram

Богданска не забрави да подчертае, че червеното возило, което й е подарък от бившата й половинка Даниел Петканов, често й е служило за „декор“ по време на фотосесиите й.

Дали това е нова връзка и нов брак и то зад океана? Предстои да видим, въпреки че пак от публикациите й в Instagram става ясно, че стяга куфарите си за Америка, като преди това е ошетала магазините в сватбарския Асеновград.


Instagram

Голямото пътуване ще се състои след около две седмици: „Заминавам за Щатите! Никога не съм ходила и ще ми бъде любопитно какво ще ми поднесе Америка“. Алекс продължава с излиянията си, от които става ясно, че е напазарувала от бутик в Асеновград, откъдето девойките най-често купуват сватбените си рокли.


Instagram

 

Щастлива и доволна от резултата, популярната инфлуенсърка споделя: „Избрах подходящ тоалет, който да разходя там. Той няма да е единственият обаче. Отивам подготвена!“

Явно Алекс зачерква постепенно миналото си на родна земя и се готви за нещо ново. Какво е то, предстои да видим! Телеграф

Добавени коментари

Е.бал съм я като ученик публикува:
13 Януари 2024 | 13:49
сашка отдавна се б.еше научила да си пуска п.утката и то без пари!
Браво публикува:
09 Януари 2024 | 17:44
Тая е изперкала тотално.
Он публикува:
09 Януари 2024 | 11:37
Кой го интересува за тая шафрантия,

Добавете Вашия коментар

TOP