Гонзо: Успокойте се, Стоев остава, няма скандали в Левски

02 Март 2016 | 21:58
0 коментара
Спорт
Гонзо: Успокойте се, Стоев остава, няма скандали в Левски

Стойчо Стоев остава треньор на Левски, категорично обяви Георги Иванов, добавяйки, че в съблекалнята няма скандали и е спокойно. Тази вечер "сините" се изложиха у дома, завършвайки 0:0 с Монтана, като вече изостават с цели 10 точки от лидера Лудогорец.
 
„Трябва малко да се успокоите и да спрете с въпросите. Стойчо ще бъде треньор на Левски и повече не искам да коментирам тази тема”, отсече Гонзо.
 
„Не изиграхме ситуациите по най-добрия начин. Второто полувреме играта ни се разруши. Отборът игра под нивото си днес. Много са причините. Преди три дни пътуванията до Варна, трима основни играчи са извън състава. Основното беше, че не успяхме да вкараме гол. На такива отбори просто трябва да се отбележи гол”, каза спортният директор на Левски.
 
„Не правете генерални изводи още след втория мач. Разочарован съм от резултата. Не мога да кажа, че футболистите не са искали да спечелят. Надявам се да нямат проблем нападателите с отбелязването в следващите мачове”, продължи Гонзо.
 
„На Жейнов отговорих вчера, няма какво да отговарям на клевети. Мениджърски интереси няма да влияят в Левски. В Левски няма такива. И някакъв човек, който ни прави натиск да взимаме определени играчи, това е преценка на треньора. Той атакува по принцип, не само за Франсис Нар. Не смятам да отговарям на някакви клевети. Защо да ме съди? Край по темата”, каза Георги Иванов.
 
„При положение че ни взеха точки, актуална ли е темата според вас? При положение, че няма Литекс, който е пряк конкурент и на Лудогорец, и на Левски, няма как да е актуална. Трябва да направим отбор, трябва време", продължи Георги Иванов.
 
"Знам, че ви е интересно да гоним треньор и футболисти, но в Левски е спокойно. Следващата година смятам, че Левски ще се бори вече за шампионска титла. Да, искахме, но реално ситуацията става такава, че стана невъзможно - отнемането на точките и загубата от Лудогорец”, коментира Гонзо.
 
По повод идеята за създаване на Висша лига, Иванов каза: „Правилата на БФС не са написани лошо, проблемът е, че не се спазват. Ако има Висша лига, трябва да се спазват правилата – да има стадион, база, финансиране, тогава сме съгласни. Но някои като нямат стадиони и играем на ливади, пак ще бъде същото. Левски като клуб ще обяви позицията, когато трябва. Няма нищо официално, за да вярвам или не вярвам.”
 
„Говорим с Бедоя. Когато се удължава договор, не се подписва за ден-два. Той има някакви лични аргументи. Чакаме до 15 април. Гаджев не е обсъждан. Още някакви въпроси - Стойчо Стоев, скандали...?”, завърши с усмивка Гонзо.

Добавете Вашия коментар

TOP