Гонзо: Болно ни е, до дни ще стане ясно бъдещето на "Левски"

31 Май 2015 | 10:07
0 коментара
Спорт
Гонзо: Болно ни е, до дни ще стане ясно бъдещето на Левски

"Левски" записа нова срамна страница в историята си, след като загуби финала за Купата на България от Черно море с 1:2 след продължения. Тимът бе на минути от спечелване на трофея, след като водеше с 1:0 до 92-ата минута. Тогава обаче Бакари изравни и прати двубоя в продължения. В 119-ата минута Матиа Курьор попари "сините" с втори гол за победното 2:1.

"Разочарован сме, тъй като нямаме шест години купа и изпуснахме да играем в Европа. Болно ни е, но какво можем да направим от тук нататък. Не играхме обаче и толкова зле. На финал, когато имаш 4-5 положения и не ги вкараш, не може да спечелиш мача. Допуснахме елементарни грешки в защита. Не може да ни вкарат такъв гол в тази минута", заяви Гонзо.

"От тук нататък трябва да помислим трезво нещата, кои футболисти ще останат и кои не. Имаме срещи с терньора, с Иво Тонев в понеделник и ще вземем решения кои ще останат и какво ще е бъдещето на "Левски", допълни наставникът.

На въпрос, дали Стойчо Стоев подлежи на смяна, Гонзо заяви: "Абсолютно не, треньорът няма какво да го коментираме. Стойчо Стоев си върши работата перфектно и нямаме от какво да бъдем недоволни и да бъдем критичтни. Цяла година Левски имаше трудности и финансови, и кадрови и какви ли не. Късметът днес ни обърна гръб. Каквото и да правехме, не се получаваше. Напрежението е доста голямо, не случайно го казвах, че ще бъде много тежко. Преди такъв мач най-важна е психиката."

"Не на всички футболисти, на които изтичат договорите, ще им бъдат предложени нови. В понеделник-вторник ще имаме срещи и тогава ще стане ясно всичко. Надявам се нещата да се оправят, дори да се намали бюджетът, но обещаното да се плаща навреме. Хората имат семейства, разходи и никой не може да се концентрира, ако не взима пари."

"Благодарим на феновете, оказаха невероятна подкрепа. Съжаляваме, че не можахме да ги зарадваме, но няма какво да се направи при положение, че си загубил, освен да стиснем ръката на победителя".

"Каква оценка да давам на сезона?! Ако бяхме спечелили финала, можеше да бъдем доволни. В момента разочарованието е още по-голямо. За капак загубихме мач по такъв нелеп начин. Съдбата просто ни обърна гръб."/БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP