Гонка и стрелба в Казанлък

21 Март 2021 | 13:21
2 коментара
Криминално

Гонка и стрелба в Казанлък. Три полицейски коли се опитали да спрат лек автомобил, който се движил в насрещното по булевард в града.

Наложило се е полицията да възпроизведе изстрели. Водачът в задържан, съобщава Нова тв. Шофьорът е бил под влиянието на наркотици.

Инцидентът се е случил тази сутрин. Шофьорът не спира на подаден сигнал от контролните органи, след което избягал, а полицаите го гонили дълго. 

След като мъжът навлиза в насрещното платно на главен булевард, се наложило органите на реда да стрелят, с което пукат гумите на нарушителя и го хващат. 

Шофьорът е отведен в полицията. Взета проба показа, че той е употребил наркотици - метамфетамини и марихуана.

Добавени коментари

Съгласен съм! публикува:
22 Март 2021 | 10:18
"...органите на реда стрелят,пукат гумите и нарушителят е хванат." Тук не е краят. Може би ще го пишат след години. Всички сме свидетели,когато куче нахапе дете или старец,че не ни е разрешено да правораздаваме ние.Ама било куче! Има си органи и начини. Не е отдавна и случая с Милен Цветков познат ни до болка. Добре,че в случая няма пострадали,да не кажем убити. Никой не може да изключи,че този не е потенциален убиец.Добре е,че не е станало.Просто късмет.Това е един престъпник,който не бива да излиза от затвора! Защото излезе ли пак ще се качи на кола,макар и без книжка,и пак ще направи зулум.Не дай боже и по-голям.
Хайде пак €15 000 от Страсбург! публикува:
22 Март 2021 | 09:52
Като сте казала "А" - кажете и "Б"! Наистина тежка гонитба,придружена с изстрели и арест. До тук добре-заловен е един истински престъпник.Добре! Защо беше нужно оня дебел полицай да търчи,за да го настигне,за да си угоди на "егото" и да го бие жестоко? На него ли му е работа това? Има си изпълнителна власт,която да постанови ЦЯЛАТА строгост на Закона.Ама бил такъв,ама бил онакъв...Твоята власт е до тук-да го заловиш и предадеш на Закона /друг е въпросът има ли такъв или няма/.По-скоро НЯМА! Но да биеш арестант вързан с белезници-извинявай! След тези си действия и ти попадаш в графа "престъпник",защото престъпваш границата,която е постановил законодателят.Знам-този тип те е предизвикал,но ако си истински полицай-спри до тук,където ти е "спряло задължението"-иначе плащаме ВСИЧКИ! Видяли сме го!

Добавете Вашия коментар

TOP