Голям банкет организираха кукерите от крупнишкия квартал „Овча купел“

11 Септември 2022 | 11:39
0 коментара
Хайлайф
Голям банкет организираха кукерите от крупнишкия квартал  Овча купел

Близки, приятели, цели семейства се събраха в съботната вечер на голям банкет, организиран от кукерската група на крупнишкия квартал „Овча купел”.

 

Както повелява традицията в Община Симитли – през лятото сурваскарите канят всички на голям празник, за да кажат „Благодаря“ на всички, които на 1-ви януари са отворили домовете си за тяхната група.

 

Няколко казана вкусна храна бяха приготвени за гостите, а на масите нищо не липсваше – от мезетата до пивки алкохолни напитки.

 

Приготовленията за курбана започнаха още през деня, за да може до вечерта всичко да е готово за скъпите гости, които посрещнаха кукерите от „Овча купел“.

 

Вечерта, доброто настроение на празнуващите бе подплатено с жива музика и оркестъра на Панчо Иванов, който изпълняваше всяко желание на крупнишките бабугери. Организаторите бяха подготвили и красива заря, която зарадва, както малките гости на празника, така и големите! 

 

Гости на празника бяха кметът на община Симитли Апостол Апостолов, кандидатът за народен представител Стефан Апостолов, кметът на село Крупник Иванка Чакалска, кметът на с. Сушица – Георги Митрев, общински съветници, служители на Общинска администрация и други.

Добавете Вашия коментар

TOP