Голмайсторът на орлетата М. Тошев отлетя на заслужен релакс на Панама

16 Декември 2015 | 10:27
0 коментара
Общество
Голмайсторът на орлетата М. Тошев отлетя на заслужен релакс на Панама

Голмайсторът на орлетата Мартин Тошев се отдаде на заслужен релакс на 10 хиляди километра от Благоевград. Нападателят от село Крупник отлетя за Панама веднага след последния шампионатен мач със „Славия“.

В най-южната държава в Централна Америка двамата с нежната му половинка Габриела Петрова ще гостуват за коледните и новогодишни празници на нейния баща, който работи там от години. Пътьом двойката се отби в испанската столица Мадрид, откъдето ще отпраши към крайната дестинация.

За родната Бразилия пък отпътуваха кариоките в състава на зелено-белите Маркиньос и Бергонси, а старшията Наджи Шенсой се прибра при семейството си в Истанбул. Пиринският наставник държи подопечните му да изкарат поне две седмици лагер в някой от турските курорти през февруари, за да се спасят от студа у нас. По неофициално потвърдена информация косоварят е заложил на дузпата най-малко четирима футболисти, които смята за ненужни в тежките пролетни битки за оцеляване в елита. Преди обаче да размаха метлата, на техните места клубното ръководство трябва да осигури подходящи играчи, с които да удовлетвори изискванията на Шенсой за подсилване на отбора.

Пред треньорския щаб е на път да възникне още един неочакван проблем - оголване на пост номер 1, след като два от водещите клубове в нашенската „А“ група не крият апетитите си към младежкия национал Красимир Костов и са готови да го офертират.

Добавете Вашия коментар

TOP