Голмайсторът на „Бела” Запро Динев и любимата му Деана посрещнаха на бял свят прекрасната си дъщеричка Йоана

22 Февруари 2024 | 19:56
0 коментара
Хайлайф
Благоевград
Голмайсторът на  Бела” Запро Динев и любимата му Деана посрещнаха на бял свят прекрасната си дъщеричка Йоана
Най-голямата радост споходи втория капитан на „Беласица“ Запро Динев. Преди броени дни 24-годишният голаджия стана татко, след като любимата му Деана роди малката принцеса Йоана Запро Динева. Наследницата на Зари и Деа проплака на 20.02. в столична клиника.

Стартовите параметри на красавицата – ръст 51 см и тегло 3,500 кг, веднага породиха основателни асоциации за бъдещето й в сферата на модата и манекенството предвид отличните физически данни на мама и тате. Младите родители са заедно от 8 години, наскоро се сгодиха, а същинската сватба е с перспектива да се организира идното лято.

Още същия ден от ОФК „Беласица“ отправиха поздравленията си на клубната страница: „Скъпи приятели, голямото семейство на „Беласица“ се увеличи с още едни член – голмайсторът Запро Динев стана баща на прекрасна дъщеричка! Пожелаваме на родителите на малката Йоана да расте здрава и щастлива и да има едно безгрижно детство! Честито!“.

В отговор таткото почерпи щедро след края на тренировката, вкарвайки богат арсенал от лакомства в съблекалнята.

Появата на Йоана сроди и превърна в млади дядовци двама от най-известните мъже в Петричко. Горд с първородната си внучка е бившият депутат от ГЕРБ Георги Динев, който също е свързан трайно с комитите, след като преди 10-ина години се бе заел с издръжката на „Бела“ веднага след края на ерата „Хаджииванов“ и преди бяло-червените да се превърнат в общински клуб. Дядо по женска линия, преди да навърши 50 години, стана и бащата на Деа, доскорошният силен човек на „Царя“ Георги Петров. Макето е част от историята на комитите като футболист и с двата си управленски мандата в клубната йерархия, вторият от които приключи с оставката му малко преди края на отминалата футболна есен.в.Струма
TOP