Глутица кучета нападна актьора Иван Тодоров в центъра на Благоевград

15 Февруари 2023 | 06:40
12 коментара
Общество
Глутица кучета нападна актьора Иван Тодоров в центъра на Благоевград

Глутница кучета нападна вчера сутринта актьора Иван Тодоров в района на съда в централната зона на Благоевград. Младият мъж вървял спокойно и е категоричен, че с нищо не е провокирал агресия у бездомните животни, които се въртят в района заради заведение за бързо хранене. 

„Отведох детето на градина при стария МОЛ и тръгнах нагоре към магазин Билла. Там има кучета, но никога не съм се притеснявал от тях, даже се смеех на хората, които се страхуват“, разказа Иван Тодоров и коментира, че  много пъти казвал на приятели, които заобикаят мястото заради глутницата, въртяща се там: „Ти ако не го провокираш, то никога няма да те нападне“. Ето разказа на актьора за преживения кошмар вчера сутринта:

„ Вървя и си цъкам нещо на телефона , даже се спрях между съда и Билла, загледах се в магазина за цветя наблизо и за зачудих дали работи, нямаше 9 часа, да взема цветя за жената…И както си гледах, едно куче ме залая, обърнах се да видя какво стана и като се спуснаха всички останали към мен и ме обградиха. Започнаха да се зъбят, да ме хапят… Почнах да ги ритам , успях да изритам едно, второ, трето, но четвърто ми се хвърли отзад и ме захапа за задника. Реших да се изнеса към съда с надеждата , че там има охрана да ми помогне, но се спънах и паднах . Помислих си „ Ей сега ще ме изядат тук в центъра на Благоевград, както съм на земята“. Някакъв човек имаше с куче, то го дърпаше, аз му викам „Помагай ми!“… Като влязох в съда, гледам кръв по мен, ръката си бях ударил, дънките отзад скъсани, зъбите стигнали до месо…Човек, никога през живота ми не ми се е случвало такова нещо! 20 г. ще направя другия месец откакто съм дошъл в Благоевград и не съм вярвал, че може да ми се случи такова нещо в центъра! Мислех, че хората се превъзнасят по темата за бездомните кучета, а не било така…Потърсих веднага медицинска помощ, поставиха ми тетанус, превързаха ме, ще ме ваксинират и срещу бяс …Сега куцам, кракът ме боли , купихме шпрейове, за да сме подготвени и при повторно нападение… Но не съм вярвал, че ще се боря за живота си по този начин! Казаха ми, че подобни нападения са  ежедневие и затова трябва да дадем гласност и да се направи нещо по тоя въпрос. Проблемът е много сериозен и трябва да се намери решение!“, категоричен е Иван Тодоров.в.Струма

Глутица кучета нападна актьора Иван Тодоров в центъра на Благоевград

Добавени коментари

провал публикува:
16 Февруари 2023 | 07:20
илко стоянов се провали за проблема с кучетата в благоевград . нема толкова безотговорна община. как в другите градове няма кучета а само при нас е мазало повече от хората .
Центъра публикува:
16 Февруари 2023 | 00:32
Престанете да тровите животните.Освен,че се наказва от закона, съдбата ще ви накаже за деянието ви. Не обричайте вас и поколението след вас. Осъзнайте се.-
Аладин публикува:
16 Февруари 2023 | 00:31
Толкова хора минават ежедневно оттам , а само единици се оплакват, ч е ги нападат.Ами кучетата имат нюх и усещат лошите хора , а и те ги провокират ,ритат без причинно.Дайте им малко храна и да видите дали ще ви нападат.
Честито публикува:
15 Февруари 2023 | 17:23
нема такъв кмет да не му пука хора разберете този е наглец и не му пука че ни ядат кучетата
До кафявите публикува:
15 Февруари 2023 | 12:13
Гледай да не вземат отношение към жена ти и щерка ти, тогава нема да ти е толко забавно хаххахахахахаха
За крадене публикува:
15 Февруари 2023 | 08:57
Все още и винаги ще има!
Читател публикува:
15 Февруари 2023 | 08:51
Крайно време е да има някакво решение.Кучетата са повече от хората, в този град. Опасно е да се ходи не само в ЦГЧ, но и по кварталите е същото.
Юли публикува:
15 Февруари 2023 | 08:49
Току що кучетата наръфаха една бабичка пред магазин Валан в Еленово. Изпратете някой да хване кучето едно шарено голямо със синая ушна марка.
Данък смет платихте ли публикува:
15 Февруари 2023 | 08:42
Гласувайте пак за Илко Стоянов! Кучета ве яли! Данък смет платихте ли кучетата ке ви се сторат детска играчка!
andrei публикува:
15 Февруари 2023 | 08:23
samo ku4eta i cigani i pomaci, blagoevgrad se prevarna kato grada na ujasite i nema upravnici da go izvadqt na bel svet, kmeta se izloji totalno i nema da go izberem poveche za kmet,
Илко Стоянов публикува:
15 Февруари 2023 | 07:18
Иван Тодоров е добър актьор.
кафявите публикува:
15 Февруари 2023 | 07:16
добри балтов станислав илиев людмила костадинова петър благоевградски и инспектората нема ли да вземат отношение хахахахахаха на илко защитниците станаха за смех активни само као се полага фрезован асфалт

Добавете Вашия коментар

TOP