Глезят Стоичков с телешки стек за ЧРД в Банско

09 Февруари 2024 | 10:36
0 коментара
Хайлайф
Благоевград
Глезят Стоичков с телешки стек за ЧРД в Банско

Легендата на българския футбол Христо Стоичков избра да прекара 58-ия си рожден ден в Банско. В зимния ни курорт бившият нападател на „Барселона“ беше посрещнат подобаващо.

За него за вечеря са приготвени няколко различни ястия от шеф готвачи в хотела, където ще бъде настанен. Специалитетът на масата ще бъде телешки стек с гъбен сос, пише „България Днес“. По обяд Камата се качва на Бъндеришка поляна, където ще се срещне с феновете си. Стоичков раздава автографи със своята биографична книга. Мероприятието продължи до 17 часа, след което футболистът се отдаде на луксозни СПА процедури преди вечеря.

 

„Искам да изкараме страхотен ден! Навършвам 58. Това число ми връща някои много големи спомени. 5 спечелени лиги в Испания с номер 8. Но също така ви очаквам на Бъндеришка поляна да си изкараме страхотно. Знаете, че Банско ми е на сърцето“, признава Христо Стоичков, който е почетен гражданин на курорта. Гостуването му е част от тазгодишното турне на Ицо, посветено на 30 години от Мондиал САЩ ’94 и спечелването на „Златната топка“.

Камата е скиор, но едва ли ще намери свободно време в графика си, за да направи спускане по пистите. Преди години лично легендата на алпийските ски Марк Жирардели го похвали: „След като се пусна два пъти по писта „Алберто Томба“, разбрах, че си станал много добър скиор!. Ако ти трябва нещо допълнително, се обади“, каза му на майтап носителят на пет световни купи при една от визитите си в Банско.

 

В петък се открива и официалната програма на Световната купа по ски алпийски дисциплини, на която сме домакини. Тогава Ути Бъчваров ще има кулинарно шоу, а след това Николина Чакърдъкова и Неврокопският танцов ансамбъл ще се грижат за настроението на гостите на курорта. В събота в 10:30 стартира гигантският слалом на Бъндеришка поляна, а за 13:30 е насрочен вторият манш. Вечерта е предвиден концерт на Михаела Маринова и Дара Екимова. В неделя ще се проведе и слаломът, а големите ни надежди са свързани с родната ни звезда Алберт Попов. Еднодневният билет за възрастни е 50 лева, а двудневният – 90, за деца до 12 г. съответно – 35 и 65 лв., а за деца до 7 г. – 1 и 2 лв.

В навечерието на рождения си ден Христо Стоичков се обясни в любов на жена си Мариана. Камата направи това по повод годишнината от сватбата им.

 

„Чувствам се благословен! Преди точно 36 години най-великата жена на света ми каза „Да“! Винаги знам, че има телефон, на който да звънна и ще ми вдигне! Ще чуя думите, които никой друг няма да ми каже! Благословен съм от теб, Мариана!“, написа Камата в профила си във фейсбук.

Стана ясно още, че Стоичков влиза като жури в шоуто „Като две капки вода“. До него ще седне холивудската ни актриса Мария Бакалова. Двамата ще бъдат част от благотворителното издание на предаването, което ще се състои на 18 февруари (неделя). Плътно до участниците са водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро, а звездното жури ще коментира представянето на дуетите. В журито влизат още актрисата и национален посланик на УНИЦЕФ България Елена Петрова и продуцентът на шоуто за имитации Магърдич Халваджиян. Звездите, които ще участват на сцената, са Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов, Александър Сано и техните малки партньори.

Добавете Вашия коментар

TOP