Гласът на община Банско Георги Ангелов и приятелката му Мария се насладиха на романтичен уикенд в Копривщица

29 Септември 2018 | 17:58
8 коментара
Общество

Пиарът на община Банско Георги Ангелов и приятелката му Мария Стоянова се насладиха на вълнуваща разходка до Копривщица.

Двойката влюбени предприе спонтанното пътуване в края на миналата седмица, въползвайки се от последните слънчеви есенни дни.

За пълен комфорт и релакс по време на пътешествието на двамата до китното революционно българско градче, Георги Ангелов повери шофирането на личното си возило на приятелката си.

А малко по – късно във фейсбук, той възкликна сърцераздирателно: „Обичам те, Мария!“

„Щом един мъж даде на жена да управлява колата му, това означава, че и дава пълни права и над живота си. Мария заслужава пълно доверие, Георги също. Побързайте и вдигнете сватба.“ – пишат приятелите им в социалната мрежа, където двамата разкриха връзката си. 

Добавени коментари

Юнци публикува:
01 Октомври 2018 | 02:26
Мен нито ме е страх, нито пък срам да застана с моето име и да докажа и разкажа с факти, колко мръсно копеле и подводница е Ангелов. Ти който плюеше до вчера ГЕРБ, сега лижеш гъзовете на управляващите. Майка ти и баща ти горките хора, са полудели и психясали заради теб. Ти който 15 години не спря да пиеш и да те намира баща ти мъртво пиян по църквите и строежите на Банско. Ти който залагаш, лаптопи и телефони в "Геврековият" магазин само и само да си вземеш дозата алкохол. Ти ли, ще говориш за морал и благото на община Банско? Вземай си хапчетата редовно и се засрами, защото си срам и позор за администрацията. Ти си едно долнопробно лике. Колко хора те намразиха и колко хора разрева с твоето улигофренско поведение. Колелото се върти, копеле мръсно. Идва и твоят ред, само почакай!
Кити публикува:
01 Октомври 2018 | 01:47
Г-н Ангелов, продължавайте да вършите това което правите, защото сте много добър в това. Малко хора оценяват, че това което правите е за общото благо на Община Банско, не само снимате, Вие доизграждате Банско!
banskalia публикува:
30 Септември 2018 | 23:52
Гошо звзездата на икономов лази в краката
Ангелов публикува:
30 Септември 2018 | 10:52
Може да съм курва, ама поне ходя на работа, а вие риете по кофите за храна!
Иван публикува:
29 Септември 2018 | 23:22
Надупи се на икономов ,и се мисли за номер с тоа апарат,дебел ли му беше гошкооо? Алкохолик долен прост
Пешо публикува:
29 Септември 2018 | 20:45
Какъв пиар е тоа бе?!? Майко горката община.Селянин прост.И на кой изобщо му дреме дека е бил.
ГОШО публикува:
29 Септември 2018 | 19:43
КАКВА ПИЯНИЦА БЕ ТОА ЗА ЕДНА ЗАПЛАТА И ЕДИН ФОТОАПАРАТ СИ ПРОДАДЕ ДУШАТА ПА СЛЕД НЕКОЯ И ДРУГА ГОДИНА КАКВИ ЗАВОИ–СВИРКИ ЧЕ НАПРАВИ ЕДИН ГОСПОД ЗНАЕ
Лазар публикува:
29 Септември 2018 | 19:30
А бе кой му дреме и пука, за този нещастник.... Пияница долнопробна!

Добавете Вашия коментар

TOP