Гласът на БТВ в Югозапада Ирина Жерева е новият пиар на ЮЗДП - Благоевград

01 Април 2022 | 15:44
0 коментара
Общество
Гласът на БТВ в Югозапада Ирина Жерева е новият пиар на ЮЗДП - Благоевград

Гласът на БТВ в Югозапада Ирина Жерева е новият пиар на ЮЗДП ДП - Благоевград.

Ирина Жерева заема мястото на досегашния експерт "Връзки с обществеността" - Снежана Паскалева, която излезе в заслужен отдих, достигнала пенсионна възраст.

Pirinsko.com с пожелава на Ирина Жерева, новата й позиция да и донесе много вдъхновение, удовлетворение и нови възможности за развитие!

Трогателен пост публикува Ирина Жерева в социалната мрежа:

Всяко начало има край...или безкрай.

 За първи път се докоснах до журналистиката, когато бях на 3. Дядо ми реши, че иска да ме води със себе си в актуалното тогава кафене "Аджария". Там се събираха писатели и журналисти, все негови приятели. Докато те пиеха кафе и пушеха, аз попивах разговорите им. Някои неща разбирах, други-не, но тонът, с който разговаряха, ми беше много интересен и чаках с нетърпение всяка следваща среща. Често ходех и в радиото, където работеше баща ми. И там времето ми минаваше сред репортери, водещи и редактори. И точно там, много години по-късно, беше първото ми работно място - като водещ на младежко предаване. Срещнах любовта. От радиото, пътят ме отведе към телевизията. Когато родих първата си дъщеря, я поверих на грижите на свекърва ми и майка ми. Аз работих. На втората също не успях да се порадвам. Но и двете са прекрасни.

В бТВ намерих всичко това, което един човек би могъл да желае, за да се нарече щастлив. Най-прекрасните хора, най-чудесните истории, а в офиса в Благоевград - най-верните приятели. Винаги съм имала един комплект дрехи на стола в спалнята, за спешни случаи, когато телефонът ми звънне в 3 през нощта с този звън, който ти казва- трябва да тръгваш...преди 5 минути. Влизах в пожари, газех води, слизах под земята, летях. Задавах въпроси, търсех отговори, получавах заплахи... Много от хората, които съм снимала, се превърнаха в мои приятели. Спасявахме хора и животни. Връщахме надежда. Обичахме,смяхме се и плакахме.

И така 7180 дни. Плача и днес, когато трябва да кажа "довиждане" на телевизията-моята голяма любов...

TOP