Глад за учители в Благоевградско, РУО обяви 36 работни места

31 Юли 2019 | 14:28
0 коментара
Общество

36 свободни работни места са обявени в учебни заведения в Благоевградска област.

Това съобщиха от Регионално управление по образованието-Благоевград, цитирани от Фокус.

3 позиции са обявени в ЗПГ „Климент Тимирязев“ в Сандански: за учител по теоретично обучение и за учители по общообразователен учебен предмет в гимназиален етап по музика и по изобразително изкуство.

Учител по английски език се търси в Девето основно училище „Пейо Крачолов Яворов“ в Благоевград.

7 свободни работни места са обявени в Профилирана гимназия „Пейо Яворов“ в Петрич.

Те са за: учител по музика; учител по философия; учител по физическо възпитание и спорт; учител по география и икономика; учител по математика; учител по английски език; учител по физика и астрономия. Учител по български език и литература се търси в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в село Туховища, община Сатовча. Строителен инженер за преподаване на „Транспортно строителство“ или „Пътно строителство“ в ПГСАГ „Васил Левски“ в Благоевград.

5 позиции са обявени за НХГ „Св. св. Кирил и Методий“ в Благоевград: за учител по география и икономика; за учител по биология и здравно образование; учител по френски език; учител по български език и литература; огняр.

Свободно работно място за заместник-директор е обявено в Професионалната гимназия по електроника и енергетика в Банско.

Учител по изобразително изкуство се търси в ЦСОП „Св. Паисий Хилендарски“ в Благоевград. 4 свободни работни места са обявени в ПМГ „Яне Сандански“ в Гоце Делчев. Те са за: учител по химия и опазване на околната среда; учител по физика и астрономия; учител по математика и учител по английски език. Образователен медиатор се търси в ПГМСС „Пейо Крачолов Яворов“ в Гоце Делчев. Продължава подаването на документи за учител по компютърна техника и технологии в НПГ „Димитър Талев“ в Гоце Делчев.

3 учителски позиции са свободни в СУ „Св. св. Кирил и Методий“ в село Брезница, община Гоце Делчев. Те са за: учител по физика и астрономия; учител по физическо възпитание и спорт‘ учител по английски език.

Учител в начален етап се търси в ОУ „Гоце Делчев“ в село Беслен, община Хаджидимово. 4 свободни позиции са обявени в ОУ „Братя Миладинови“ в село Годешево. Те са за: учител по физика и астрономия и човекът и природата; учител по английски език; учител в начален етап по заместване; хигиенист.

Учител по философия се търси в Спортното училище в Сандански. В ДГ „Здравец“ в Банско пък се търси огняр.

Добавете Вашия коментар

TOP