ГФН: ОБЯВЯВАМ 5 ГОДИШНИ ФОЛКЛОРНИ НАГРАДИ ЗА ПРЕКРАТЕНИ ПОРАДИ НЕКОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ НА ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 5 МЕСЕЦА.

30 Януари 2023 | 18:21
13 коментара
Общество
ГФН: ОБЯВЯВАМ 5 ГОДИШНИ ФОЛКЛОРНИ НАГРАДИ ЗА ПРЕКРАТЕНИ ПОРАДИ НЕКОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ НА ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 5 МЕСЕЦА.

Уважаеми приятели, Доста ми е трудно да напиша това!

ОБЯВЯВАМ 5 ГОДИШНИ ФОЛКЛОРНИ НАГРАДИ ЗА ПРЕКРАТЕНИ ПОРАДИ НЕКОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ НА ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 5 МЕСЕЦА.

Миналата година лично отидох за преговори, както правя винаги, в Община Благоевград месец август и веднага бе заведена в деловодството писмена покана : Покана за град домакин на 5 Годишни Фолклорни Награди на гр. Благоевград и Ансамбъл "Пирин".

Какво се случи до момента:

На 1 среща запознах Г-жа Домозетска отдел култура какво бихме искали от общината и тогава тя потвърди, че ще работим заедно.

Месец след това се чуваме аз все още нямам писмен отговор, ще имаме ли награди задавам въпроса тя отговаря положително.

4 месеца след това отново нямам отговор вече съм потвърдил няколко 10-ки участници на сцена автентичен фолклор. След може би 10 позвънявания в различни дни ми вдига и отново питам ще има ли награди, да ще има награди нали се разбрахме с Вас ми казва Г-жа Домозетска и отново за 3 път обяснявам какви са задълженията на общината.

5 месеца след срещата ни отново след редица позвънявания говорим с нея и отново иска да обясня какво трябва да поеме общината, "Кмета ми звъни трябва да обсъдим културния календар ще се чуем пак", не ми вдига по късно, не ми вдига и на следващият ден.

23 януари търся къде е писмото в деловодството и защо аз нямам никакъв отговор, деловодството ми казва то е при Ивана Дякова, звъня на нея," Да писмото е при мен ми казва". Иска да провери нещата Мисля, че на 24 януари 17.30 ми звъни за да й обясня какво искам аз от общината за пореден път.

Звъня за да видя какво става ще имам ли писмо, което да ми дава зелена линия за наградите?! На Ивана Дякова " Чакаме кмета да го подпише" Звъня отново на Домузетска не вдига, звъня и отново на Ивана Дякова вече и Тя не вдига.

30 януари Звъня на секретарката на кмета давам входящият номер . Звъня 30 януари 15,30 категорично заявявам: Днес ако нямам отговор спирам наградите и обявявам истината защо ги спирам "Днес ще имате със сигурност" в отговор ми казва секретарката на кмета!

В момента сме в последният срок за потвърждение и Отговор дали имаме оставям сами да се досетите.

Ако някой, който и да е в ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД прави организация на такова голямо събитие за по малко от 6 месеца то това не е въобще сериозно!!!!

МОЯТА ОТГАНИЗАЦИЯ Е МЕЖДУ 11-12 МЕСЕЦА!

МОЛЯ ВИ КОЛЕГИ, ВНИМАВАЙТЕ КОГАТО ОТИДЕТЕ В ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД МОЖЕ ДА СИ ВИ ВЪРТЯТ КАКТО СИ ИСКАТ И ДА ВИ ЛЪЖАТ ДО ПОСЛЕДНО, И НАКРАЯ НЯМА НИЩО.

НЕ РАБОТЕТЕ С ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД! Константин Лазаров

Създател и организатор на ГФН

ГФН: ОБЯВЯВАМ 5 ГОДИШНИ ФОЛКЛОРНИ НАГРАДИ ЗА ПРЕКРАТЕНИ ПОРАДИ НЕКОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ НА ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 5 МЕСЕЦА.

Добавени коментари

Василка Донкова публикува:
01 Февруари 2023 | 08:59
Силвето домазетска си е един водещ на ибщината говорител по мероприятия и само казва че благодарение на кмета благодарение на Илко Стоянов става това това това а за културата не става там трябва работа не само да хвалиш кмета. ето и резултата дойде време хората във фейсбук да си изливат гнева.
Владето публикува:
31 Януари 2023 | 19:56
Господин Лазаров,Вие не разбрахте ли,че девиза на Кафявия е ВЗИМАМ,А НЕ ДАВАМ!
Лили публикува:
31 Януари 2023 | 18:18
Силвето Домозетска Габаната, шеф на културата, сам си вири поправеното носленце и гледа нещо да открие илиш закрие, белким я снимат и покажат! въобще не я интересува нищо от сферата на културата! Чакаме втора година да заработи Фонд "Култура", но на Силвето не и се занимава с културни проблеми! Дай ѝ да се показва и фръцка!
До фолклор публикува:
31 Януари 2023 | 13:21
Ами то общината с нищо не се занимава вече.
Фолклор публикува:
31 Януари 2023 | 08:28
Абсолютно съгласен с Читател, а освен това което е измамник, самопровъзгласил се някакъв си и т.н. Въобще не и трябва на общината да се занимава
росен публикува:
31 Януари 2023 | 08:13
имаше приготвена награда за кирил стефанов от ансамбъл пирин да се почете един човек дал си живота за ансамбъла но уви отдел култура нежелае годишните фолклорни награди да се проведат в благоевград както и франкофоли а какво желае протести хахахахахахаха екипа на илко стоянов удари дъното много жалко.
Образование публикува:
31 Януари 2023 | 07:39
Общината е в режим на свободно падане. И как да е? Кмета назначи два рейса негови приближени, които по цял ден не правят нищо. Той си мисли, че като е назначил 100 човека,утре ще му помогнат на изборите. Обаче не си дава смет, че тези 200 служители, които работим от години в общината, няма да гласуваме за него, заради тези стотина нехранимайковци.
явор публикува:
31 Януари 2023 | 06:42
какво става в тази община виде се че кмета е испуснал всичко но нали има заместници кой отговаря за културата да се вземе у раце ако не заедно с кмета бай бай............безсрамници
Тулуп публикува:
30 Януари 2023 | 20:50
Да крадем!
Стоименова публикува:
30 Януари 2023 | 19:45
Ох, този е пълен некадърник, няма ли да си даде оставка по-бързо
служител публикува:
30 Януари 2023 | 19:42
В обшината е пълна гробница. Всички знаем, че Илко си отива наесен и всеки го кара през просото.
Илко Фолка публикува:
30 Януари 2023 | 19:32
Нагледахме се на бездействие, неграмотност и прехвърляне на топката от кмет и общинари в Благоевград
Читател публикува:
30 Януари 2023 | 18:32
Толкова неграмотно написано. С основание са ви отказали...

Добавете Вашия коментар

TOP