Гешев: Онези, които сътвориха селфи-шоуто със Зеленски, подаряваха овчарки на Путин

09 Юли 2023 | 09:11
0 коментара
Общество
България
Гешев: Онези, които сътвориха селфи-шоуто със Зеленски, подаряваха овчарки на Путин

"Селфи-шоуто със Зеленски, докато на фронта измират стотици, е панаир на суетата, пир по време на чума, отказ от национален суверенитет. Сред новите активни борци срещу путинизма разпознах онези, които подаряваха овчарки на Путин и строяха Южен поток срещу тлъсти комисионни." Това написа Иван Гешев в гневен коментар на страницата си във "Фейсбук".

 

"Тези хора са преди всичко лицемери и отцеругатели - те не са искрени нито с Путин, нито със Зеленски, още по-малко пък със своя народ, когото са превърнали в заложник на личното си оцеляване и в жертва на техните кражби", категоричен е той.

Ето какво пише Иван Гешев в социалната мрежа:

За първи път след Втората световна война в Европа - и то до границите на България - се води пълномащабна война. Ясно е, че агресор е режимът на Путин, а Украйна е жертва.


Но най-важно от всичко е българският национален интерес и този на народа ни, както и дали обичаме България, а не чужди страни, които и да са те. Защото единственото разделение, което можем да си позволим в тези тежки времена е разломът между българофили и българофоби.


Съпричастността не е показност, начесване на егото.


Селфи-шоуто със Зеленски, докато на фронта измират стотици, е панаир на суетата,  , отказ от национален суверенитет.
Сред новите активни борци срещу путинизма разпознах онези, които подаряваха овчарки на Путин и строяха Южен поток срещу тлъсти комисионни.


Аз единствен обещах да арестувам Путин, ако стъпи на българска територия. Това не ми беше простено от водевилната агитка, която се покланяше на Зеленски.


Тези хора са преди всичко лицемери и отцеругатели - те не са искрени нито с Путин, нито със Зеленски, още по-малко пък със своя народ, когото са превърнали в заложник на личното си оцеляване и в жертва на техните кражби.Епицентър.бг

Добавете Вашия коментар

TOP