Гергана Колчева-Фарфарова е избрана за временно изпълняващ длъжността кмет на Община Разлог

15 Септември 2023 | 10:02
4 коментара
Политика
Благоевград
Гергана Колчева-Фарфарова е избрана за временно изпълняващ длъжността кмет на Община Разлог

Общински съвет – Разлог избра Гергана Колчева – Фарфарова за Временно изпълняващ длъжността кмет на Община Разлог.

 

С взетото решение на местния парламент в Разлог се дава ясен знак, че предстои да се случи най-логичното, а именно Венцислав Гърменов да се кандидатира за кмет на Община Разлог.

 

Припомняме, че от м. март 2022г. той ръководи Община Разлог и успя да се докаже като успешен управленец. Само за година и половина той разви силна и амбициозна инвестиционна програма за цялата територия на община Разлог, увеличени са броят на инвестициите, общината отбеляза и най-висок ръст в туризма, подобрени са социалната политика, спорта и културния календар на общината. Даде се ход на редица важни и значими за местното население инфраструктурни проекти. Стартирани са и нови амбициозни проекти за отдих и туризъм – изграждане на развлекателни и атракционни паркове.

Потърсен за коментар от нас инж. Венцислав Гърменов отказа да коментира бъдещите си политически планове, но не отрече възможността да бъде кандидат за кмет на Община Разлог.

Добавени коментари

Перчемо публикува:
15 Септември 2023 | 16:48
Е щеее ако разбере тоя толуп????Пълен смешник не знае колко уши има на главата.Само се съска на умрели кучета иначе нема кръв тоя.
до стига публикува:
15 Септември 2023 | 16:08
знае как се правят свирки на зам кмета,по некомпетентен врид не сме имали и нема да имаме
Стига публикува:
15 Септември 2023 | 10:27
Стига с това плюене, жалки сте!
Разлог публикува:
15 Септември 2023 | 10:14
Ще е развил тоо непрокопсаник бе?Тоо Гърменов е кръгла нула,не знае дека се намира.А Гергана всеки знае,че е любовница на Джуровия.Яд ме е за мъжа и,но той ако разбере жална му майчица на Джуровото челеме,расипа много семейства.

Добавете Вашия коментар

TOP