ГЕРБ търси кандидат-кмет за Пловдив

12 Юли 2019 | 06:35
0 коментара
Политика

ГЕРБ търси кандидат за кмет на Пловдив. Това стана ясно от думите на сегашния градоначалник Иван Тотев, който е и местен лидер на ГЕРБ. 

"Очакваме предложения от интелектуални и обществени кръгове за кандидат-кмет на Пловдив", каза кметът. Така той разчел посланията на председателя на партията Бойко Борисов от националния съвет.

"Започваме задълбочени анализи на хората за предстоящите местни избори. Лидерът даде сигнал и ние ще анонсираме пред обществеността, че започваме да приемаме предложения както за кандидат-кмет на града, така и за районни кметове и общински съветници. Те ще бъдат разгледани и обсъдени", обясни Тотев. Той отново повтори, че ГЕРБ има два успешни мандата в Пловдив, но сего е нужно освежаване с млада кръв.

"Местата за новият кандидат- кмет на града и на районите не означава, че са резервирани за ГЕРБ", уточни Тотев.

Дали се притеснява от евентуална проверка на Етичната комисия заради новата си кола, с която беше заснет в Гърция, Тотев отговори с въпрос: "Кой каза, че е моя?". Преди дни пловдивският кмет беше заснет на Халдикиди да шофира чисто нов джип "Рейндж Роувър". Самият той ходи на работа от години с Q7. "Коя от двете коли вози по-добре", попита "24 часа". "Е, стига, обърнахте го на шеги и закачки", отвърна той.Kmeta.bg

Добавете Вашия коментар

TOP