ГЕРБ ще участва на местните избори в Пиринско със свои кандидати за кметове в 5 общини

15 Септември 2023 | 08:27
18 коментара
Политика
Благоевград
ГЕРБ ще участва на местните избори в Пиринско със свои кандидати за кметове в 5 общини

ГЕРБ ще участва на местните избори в Пиринско със свои кандидати за кметове в 5 общини, но с листи за общински съветници във всички 14 общини. В Петрич досегашният кмет и председател на местната партийна организация Димитър Бръчков ще се бори за трети управленски мандат. В Сандански се кандидатира за кмет също общинският шеф на ГЕРБ Стоян Стоев, който бе подкрепен от местната структура.

 

В Разлог в кметската битка отново се впуска бившият градоначалник Красимир Герчев, който е фаворитът на ГЕРБ. Вр.и.д. кметът Венцислав Гърменов също има мерак да запази поста. Дали ще се кандидатира като независим, както се говори в Разлог,  или ще остане лоялен на ГЕРБ, ще стане ясно в близките дни.

 

ГЕРБ ще играе със собствен кандидат за кмет и в Гоце Делчев в лицето на адвокат Костадинка Богданова, която натрупа опит в местното самоуправление от позицията на общински съветник.

В Благоевград ГЕРБ ще подкрепи настоящия кмет Илко Стоянов, който вече обяви, че ще се кандидатира като независим, макар че общинската структура номинира свои представители.

Идентична е ситуацията и в община Банско, където ГЕРБ няма да издига свой кандидат за кмет, а ще застане зад зам. кмета Стойчо Баненски, който ще бъде предложен от Инициативен комитет с подкрепата на сдружение „Бъдеще за община Банско“ и партии.

Добавени коментари

КЛЕМЕНТИНА публикува:
16 Септември 2023 | 11:48
И ГЕРЧЕВ И ГЪРМЕНОВ СА КРАДЦИ! ОГРАБИХА СЕЛО БАНЯ !НАПРАХИХА СИ КЪЩИ ЗА ГОСТИ ,А ГЪРВЕНОБ ПРОДЪЛЖАВА ДА СТРОЙ! НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ЗА ИНФРАСТРУКТОРАТА НА БАНЯ..В СЕЛОТО НЯМА ПАРК!ЗАЩО СРАВНЯВАТ БАНЯ С ВЕЛИНГРАД????.Е ХАЙДЕ НА ЗДРАВЕ ОТ РАКИЯТА НА ГЪРМЕНОВ!ИЗБИРАЙТЕ ЗА КМЕТ НОВО ЛИЦЕ!
До Мая Смешната публикува:
16 Септември 2023 | 11:30
Мила мая, жалко че не си ходела до София да видиш как се обличат образованите и интелигентните. Има мода ако не знаеш. Но в овачарника ти модата е друга, да.
Браво бе! публикува:
16 Септември 2023 | 11:07
Плюте по Мацурев колкото искате. Никога обаче вие тука няма да имате костюм, да говорите от трибуната на народното събрание , да имате контактите му, образованието му и опита му. Мацурев ще се справи и ако не е кмет или депутат. А вие само ще коментирате тука и после ще копате градина или ще боядисвате стени!
123 публикува:
16 Септември 2023 | 07:28
До Тунньо : Нали не мислиш че Мацурев е наредил на ДЖИПСОВЕТЕ да го направят депутат. Това го е наредил друг и тоя ДРУГИЯТ СЕГА ИМ ВРЪЩА УСЛУГАТА.Но да внимават братята че в политическата игра стават някога и аварии. Замислете се Какво стана с Алексей Петров точно когато беше на върха падна в дупката.. Така е в голямата политика!
Мая Новоселка от Улицата публикува:
15 Септември 2023 | 23:49
Мацурев, ако преди време те беше консултирала Кристина Крънчева - международен консултант по корпоративен етикет и протокол, основател и управител на СМ Consulting, нямаше да изглеждаш толкова нелепо в костюм. Когато имаш сериозни претенции за себе си, би трябвало да не се подвизаваш така нелепо изглеждащ с къс до кокалчето панталон, отдолу бос. Мацурев ти чувал ли си за подходящи чорапи! Звънни на Криси да те консултира поне за снимките сега, защото за друго няма да има нужда. От ноември обличаш анцуга и грешка няма да имаш!
Мацурев публикува:
15 Септември 2023 | 23:30
Иван Еринин - сууууупермен !!!!!
Туньо публикува:
15 Септември 2023 | 22:39
Мацурев, теб кой те.направи депутат с 6750 гласа? Не бяха ли същите хора, които сега плюеш тук? Бързо забравяш и трудно разбираш, че това е краят. Край, който ти сам старателно си предначерта. Повече никога няма да бъдеш депутат, нито пък ще станеш кмет на Банско, защото ти срина Герб. Преди, когато стояха зад гърба ти, не ги наричаше “кокаинови крале”, сега с твоя приятел Бриндо коментираш тук. Същото стана и с Икономов, когато бавно и сигурно се закопаваше! Поне взимаш добър пример, желаем ти успех в падението с твоя приятел Бриндака!
Икономов публикува:
15 Септември 2023 | 22:25
Бриндо Мацуранко Няма да ви Има никога никога повече нали го знаете перустийй мръсни
3393 публикува:
15 Септември 2023 | 18:16
Банско беше град на възрожденци и интелектуалци,а сега се превърна в град на мутрите за огромно съжаление.
Стойчо Баненски публикува:
15 Септември 2023 | 18:10
Бойко Борисов продаде Банско и Банскалии на тандема Цеко Монев и Дилян Пеевски-ДПС. Свга щв имате назначен новият стар тандем Стойчо независим кмет и братята Джипсовете КОКАИНОВИТЕ крале като негови кукловод
Запознат публикува:
15 Септември 2023 | 15:42
Аз на мястото на Мацурев щях да съм бесен. Не може да работиш за каузата така отдадено и накрая да те набутат така. Ако Мацурев остави Герб Банско структурата се разпада и Борисов остава с пръс у г.з. А да му е честито , ума си е изгубил Шефа.
8474 публикува:
15 Септември 2023 | 15:01
Колко независим ще да е,зависимият от Кокаиновия крал Стойчо Баненски?!?!?!
До костадин публикува:
15 Септември 2023 | 13:18
Какво значи кой е по верен на партията: Герчев много ама много верен готов и в корупционни сделки в името на партията да прави от вярност/факт/ . Обещания пред ДПС да предаде града на ромите/ това линия на партията ли е или семейния интерес/. Ако клякането на ДПС е вярност към партията , ебавам ти партията и кандидата!
Явно не знае публикува:
15 Септември 2023 | 12:45
Структурата в Банско отдавна се е разпаднала.Лъжите на Сдружението,че ще стягат редиците вървят само пред Бойко,очевидно.Те повече от 2300 гласа не могат да си докарат.
Стойчо Баненски публикува:
15 Септември 2023 | 12:40
нае ли Бойко Борисов, подкрепяйки независимият Баненски за кмет на Банско всъщност кои подкрепя и знае ли, че сегашната оправа е харесвана само от 16% та застава зад нея? Знае ли, че подкрепения “независим” е силно зависим и до последните парламентарни избори бяха пасивни и не подкрепяха ГЕРБ даже напротив, част от тях работеха срещу ГЕРБ и Мацурев? Знае ли Бойко и областното ръководство, че освен разпадането на структурата в Благоевград е на път да се разпаднат и тези в Разлог и Банско ?
Бари публикува:
15 Септември 2023 | 11:08
Радващо е,че с тези си действия Борисов сам разби партийните структури на ГЕРБ в общините.Това,че ГЕРБ е подкрепила еди-кой си,различен от избора на местната структура,не означава,че електоратът на ГЕРБ ще подкрепи този спуснат кандидат.След 1-2 години ПП ГЕРБ ще бъде един спомен,а тези уж независими кандидати,подкрепени от ГЕРБ ще останат с пръст в уста.
Костадин публикува:
15 Септември 2023 | 10:06
Гърменов и верен на партията са две несъвместими неща. Личния интерес е водещ, а не добруването на народа
Бивш ГЕРБ публикува:
15 Септември 2023 | 09:04
Малоумници! ГЕРБ предаде всички свои членове! Мацурев беше естествения кандидат за Банско! Не спуснатия Баненски! Предателство от ръководството на ГЕРБ! Борисов се е побъркал! Край!

Добавете Вашия коментар

TOP