ГЕРБ ще сваля цените на горивата до лев със закон

30 Октомври 2022 | 07:20
1 коментара
Бизнес
ГЕРБ ще сваля цените на горивата до лев със закон

В понеделник ГЕРБ-СДС ще внесе проектозакон, с който да се позволи горивата на бензина да се намали с 1 лв., съобщи лидерът на партията Бойко Борисов в Широка лъка, предава NOVA.

„Разбрали сме се с Делян Добрев и в понеделник внасяме в парламента проектозакона. Ще видите, че той ще мине с над 200 гласа", каза Борисов.

Лидерът на ГЕРБ добави, че ще направи всичко възможно да има редовно правителство.

„Чувам приказки от типа нямало да е с първия мандат, да е с втория, ако не е с втория, да е с третия. Ако много се харесвахме и обичахме, щяхме да сме една партия. Призовавам да се говори за правителство преди да се раздадат мандатите. Няма как да ни бъде отказано в нашия мандат да направим правителство и след това да подкрепяме други”, обясни Борисов.

 

Добавени коментари

Е-е-е! публикува:
30 Октомври 2022 | 09:50
Много ви "обичаме" вас,гербаджиите!Няма равни на вас.А кой ги докара до тук цените бре,маскари?Къде бяхте 12 години и колко цени свалихте през тези години?Ами как може да не ги свалите като вие сте ги дигнали-поръчали сте на вашите хора да ги дигнат до това ниво,за да има как да се правите на велики,когато трябва.Сега ще им наредите да ги свалят с 1лв.,за да казваме "Брей,ето виждате ли колко са добрички гербаджии"!А кой ще ни върне изгубеното до сега???Много сте "мили",когато трябва да ви гласуваме доверие,за да стъпите отново върху държавата!Но няма как да стане!"Еднаж се баба лаже"!Измамници долни,гадни сте вие!Сега ви е лесно да кажете,че "ония" са лошите.

Добавете Вашия коментар

TOP