ГЕРБ се устреми към НС с нови кандидати от Благоевград и Петрич

07 Октомври 2021 | 10:31
15 коментара
Политика

Областният лидер на ГЕРБ в Благоевград Андрей Новаков подреди листата за 47 НС и я изпрати за одобрение в централата на партията.

Водач и този път е бившият транспортен министър Росен Желязков. След него се нареждат общинският ръководител и директор на ВиК-Благоевград Росица Димитрова, съпартиецът Кирил Илиев, който е общински съветник в града, Соян Стоев от Сандански, д-р Емир Тончев от Разлог, банскалията Александър Мацурев.

Изненадващо, петричанинът Георги Динев, който е сред най-дългогодишните депутати в Пиринско, не е в включен в листата. Новото лице от Петрич е Костадин Стойков. Той е шеф на дирекция „Техническа инфраструктура, строителство и благоустройство” в Общината. Имаше сканадли около назначаванетом преди време, тъй като станало без конкурс.

Симитлийският Стефан Апостолов щурмува на 14 ноември под традиционния номер 22. Той е е сред народните избраници с най-много преференции в страната. В листата са активисти на ГЕРБ в Гоцеделчевско, Хаджидимово и други населени места. Всички кандидат-депутати ще бъдат съобщени до ден, казаха от централата в Благоевград./е новина/

Добавени коментари

Ангелски публикува:
10 Октомври 2021 | 00:27
Г.Динев. Става много влиателен за това си избрахме Стойков за пионка за да си лапкаме парички от сметището с Бръчката по 30000 бона на месец. Потпис: Г. Ангелски шеф на канабиса в с. Гега и сеф на Сметището в г. Петрич. - голям педерас е Ангелски.
Пффф публикува:
08 Октомври 2021 | 20:19
Мацурев нито е красив,нито е интелигентен,нито пък може нещо!Прост,фъфляч,който е толкова лаком че не знае къде се намира!Страшен интригант,и боклук миризлив е тоя плъх,за нищо не става това леке!
4х4 публикува:
08 Октомври 2021 | 09:13
Пешките ги преместват играчите, така че кой за кой е няма голямо значение. Другото и останало е ала бала за публиката. Не е важно кой на кого духа и бибитка, важното е по програма да има духовен живот с бибитки, копаеме още дъното и не мърдаме грам нагоре. Зле сме, няма подкарана и изпята песен за народа от играчите.
коле публикува:
08 Октомври 2021 | 08:59
Банско може да е големо,ама цало банско не Е за Мацурев.Айде сиктер.
GERB публикува:
08 Октомври 2021 | 07:17
VERNO LI E CHE ROSICA DIMITROVA E GOTOVA DA NAPUSNE GERB AKO Q OSTAVAT V VEIKATO
Банско е ГЕРБ! публикува:
07 Октомври 2021 | 21:12
В България е така - като си умен, интелигентен, красив и успял, всички те мразят! Каквото и да си говорим, най представителния банскалия който да ни защити в софия това е Мацурев! успех му пожелава цяло Банско а няколкото люде които пишат против него - огин да ви изгори!
Коментатори публикува:
07 Октомври 2021 | 21:02
Стига вече да плюете Мацурев то се знае кой го плюе. Кажете нещо друго. Знае че за това ве бива
До Банско е Мацурев публикува:
07 Октомври 2021 | 20:52
Стига вече за този Икономов. Какво той достатъчно го видяхме и разбрахме. И не забравяй че и Мацурев също доста допринесе за Икономов и на края Икономов тръгна дого пюе. Е това е Икономов
До другия банскалия публикува:
07 Октомври 2021 | 20:51
Стига вече за този Икономов. Какво той достатъчно го видяхме и разбрахме. И не забравяй че и Мацурев също доста допринесе за Икономов и на края Икономов тръгна дого пюе. Е това е Икономов
Банско е Мацурев публикува:
07 Октомври 2021 | 20:34
Злобейте и завиждайте, но Мацурев винаги ще е с една крачка пред вас! Злобата ни амбицира, мижитуркииии. Мацурев е направил толко много за Банско, колкото никой друг управленец до сега не е успял. Господ вижда всичко!
До всички публикува:
07 Октомври 2021 | 20:14
До злобните тролове - за разлика от Златния кенеф, Мацурев е Успял Образован Интелигентен Далновиден и Състрадателен. Той даряваше за града ни и болните, осигури милиони за банскали, живя в друг град заради нас! През цялото време е работил за нас да сме щастливи и подсигурени! За това Банско е ЗА МАЦУРЕВ!
До другия банскалия публикува:
07 Октомври 2021 | 19:22
Какво точно образование има Мацурев и в какво точно е успял,освен в интригите,че не ми е известно?Добре,че беше Икономов та да го направи нещо.
Банскалия публикува:
07 Октомври 2021 | 18:46
ЗА МАЦУРЕВ Е МАЧА ТИ ,ДЕЕБА И ПРИКЛАПОЦИТЕ.ДАЛ Е НАРОДНИ ПАРИ И СЕ БИЕ ПО ГЪРДИТЕ,НА ВСЕКО МЕРОПРИЯТИЕ ОТПРЕДИ -КАТО КАКОВ БЕ ДРИПОЛЬО.ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ БИЛА ЧЕРНА ДАТА,МИ АКО НЕЕ БИЛО ДЕВЕТИ БАЩА ТИ КА ЧЕ ШЕШЕ СТАНЕ ДОНОСНИК БЕ УЙО.АЙ СЕ ЛАПАЙ ПИШКИ ОТИ И БОЙКО ЧЕ ТЕ ЗАЧЕРТНЕ.
Друг банскалия публикува:
07 Октомври 2021 | 18:01
а защо с тази злоба? защо да плюем по един достоен наш гражданин успял и с образование? защото да не искаме да има кой да ни защитава в парламента? малко ли ни даде като град малко ли финансиране и благотворителност? Престанете с лъжите! БАНСКО Е ЗА МАЦУРЕВ! БАНСКО Е С МАЦУРЕВ!
Банскалия публикува:
07 Октомври 2021 | 17:20
Сашкооо,пак ти изстина депутатското място,миличък.Айде слагай престилката и сервирай в Ханчето или Айдуците.

Добавете Вашия коментар

TOP