ГЕРБ се трансформира в масонска ложа! Новият им слоган: "Ред в Хаоса" е масонският девиз: "Ordo AB Chao"

12 Юни 2021 | 08:17
6 коментара
Общество
ГЕРБ се трансформира в масонска ложа! Явно се подготвят за нелегална дейност. Новият им слоган: "Ред в Хаоса" е масонският девиз: "Ordo AB Chao"
"Ordo ab Chao" е най-известната масонска максима. Това е официалното мото на най-високата 33-та степен на Шотландския ритуал.
Поговорката се отнася към склонността на “елита” да създава кризи и обърквания сред масите (хаос) с цел да въвежда нова политика и закони, които да са удобни за тях (ред).
#Задкулисието в България отдавна е организирано в масонски структури. Известно е, че те са дълбоко проникнали и интегрирани в Политическа Партия ГЕРБ. Също в Прокуратурата и други държавни институции.
Подобно обществено афиширане на масонска същност обаче до момента е без прецедент в политическия ни живот.

Добавени коментари

ПОПОВ публикува:
12 Юни 2021 | 19:22
РОСКА ВОДОНОСКА ПРАВИ МИЗЕРИИТЕ В ГЕРБ
Мария Данчова публикува:
12 Юни 2021 | 15:58
верно ли герб са издърпали доверието от андон и затова вчера се е провалило откриването знаели некой нека пише да се знае
до ВМРО олигофрена по долу публикува:
12 Юни 2021 | 12:20
Бегай за Скопие да е.ба твойта мама болшевипшко-помашка и не се връщай НИКОГА повече в БЪЛгария!
marin публикува:
12 Юни 2021 | 10:49
don4o ke zagubi izborite i ke si sloji vajeto zapomnete go don4o e labilen nemoje da se vladee kakto kava kambitov lud za vrazvane
БСП публикува:
12 Юни 2021 | 10:38
Ред в хаоса в Благоевград ще сложи само Румен Томов
вмро публикува:
12 Юни 2021 | 09:48
хахахаха и масоните нема да им помогнат на герб тази партия е приключила и това го знаят и те. това е края на борисовата ера. герб се пръскат на секъде в всички партии и се връщат тези дето преди години избягаха опетнени. александър манолев да не мислите че ще помага са в сандански луди ли сте сега там ще бъде погром ама погром. манолев е заявил че ще извади пикантни неща за батко и ще стане страшно. сандански е на вмро стига герб стига на бойко и цецо палячовците.

Добавете Вашия коментар

TOP