ГЕРБ Сандански се цепи от скандали! Хвърлят на боб, кой да бъде кандидат за депутат?

03 Април 2024 | 22:09
8 коментара
Политика
Благоевград
ГЕРБ Сандански се цепи от скандали! Хвърлят на боб, кой да бъде кандидат за депутат?
ГЕРБ Сандански се цепи от скандали! Хвърлят на боб, кой да бъде кандидат за депутат?

ГЕРБ Сандански се цепи от скандали месеци преди Европейските и парламентарни избори. Актива хвърля на боб, кой ще бъде кандидат за депутат. Сред мераклиите са бившия кмет Кирил Котев, Стоян Стоев и Георги Георгиев.

Гадаенето на боб или т.н. хвърляне на боб е древна техника за ясновидство, която някои казват, че идва от Турция, други от Египет.

За разлика от много други видове гадания, този метод всъщност не е толкова труден. На всекиго понякога му се приисква да надникне в бъдещето си и да разбере какво го очаква там. Много хора се обръщат към различни ясновидци и гадатели, за да могат да се докоснат до тази материя, да научат за бъдещето си и да се подготвят по този начин за него.

Актива на ГЕРБ в Сндански владее основни тънкости за това как се гледа на боб само с помощта на белите зрънца.

Спрягат се имената на на бившия кмет Кирил Котев, Стоян Стоев и Георги Георгиев. И тримата допринесоха за загубата на ГЕРБ, втори избори да нямат кмет на курортната община.
 
Припомняме, че Кирил Котев бе два мандата кмет на Сандански от партията на Бойко Борисов.
На кметските избори през октомври 2019 година обаче, той бе номиниран с червен картон от гражданите в курортната община, които категорично го отсвириха за кмет на града за трети мандат и избраха Атанас Стоянов. 

Екскметът на Сандански Кирил Котев заби и последния пирон в ковчега на ГЕРБ, регистрирайки се като кандидат за депутат в партията на дългогодишния приятел и дясна ръка на Бойко Борисов, Цветан Цветанов - "Републиканци за България".

Така, доскорошният сандански гербер Кирил Котев бе оприличен от близки, познати и съграждани като предателя - Юда.

Стоян Стоев е следващият мераклия за депутат от ГЕРБ в Сандански. Както Кирил Котев така и Стоян Стоев загуби кметските избори в Сандански от Атанас Стоянов.

Припомняме коментарите в социалната мрежа преди кметските избори през 2023 година 

Във фейсбук "ври и кипи", санданската общественост не навижда и припознава Стоян Стоев, като кмет на Сандански.

"Стоян Стоев е лицемерен, той не е обединител! Стоян Стоев работи срещу кандидата за Народен представител от Сандански - Георги Георгиев, като агитира за Росица Димитрова, втора в листата на ГЕРБ. Стоян Стоев никога неможе да стане кмет на Сандански, не може да пребори Атанас Стоянов от ВМРО. Стоян Стоев няма качества на кмет, той може да стане само общински съветник и да гледа общината през крив макарон. Чухте ли как Стоян говори несвързани неща и как запецна на речта е това ли ще ми бъде кмет, пародия.Аз съм от ГЕРБ и категорично не искам Стоян Стоев да ми бъде кмет на града, за кмет трябва качества а той ги няма. Да бъдеш доносник, лицемер с една ехидна усмивка като олигофрените от промяната да се смееш на сила е малко казано олигофрения"!!! Това са само част от постовете в социалната мрежа, след като от ГЕРБ представиха Стоев за кандидата за кмет на Сандански по време на предизборната среща в града.

Георги Георгиев е следващият нераклия да продължи да бъде Народен представител. Вече не важи уговорката от 2023 година - Стоян Стоев кандидат за кмет , а Георги Георгиев кандидат за депутат. Напрежението между двамата ескалира веднага след местния вот, защото и двамата се излъгаха взаимно, типично по български.  


Георги Георгиев се слави, като кадровика в МВР, който дърпа конците на министър Калин Стоянов. Освен кадруването в системата на вътрешното министерство сайта Narod.bg публикува, че той участва в търговия на гласове и измама с нанасяне на преференции в негова полза.

Публикуваме статии на Narod.bg без редакторска намеса:

Кандидат-депутатът на ГЕРБ Георги Георгиев от Сандански е наел изборни търговци, които да купуват гласове за него, за да се намърда в 49-ия парламент през задния вход, разкри само пред Narod.bg източник от МВР в югозападния град.

Вчера, 17.03.2023 г. в Районния съд в Петрич е разпитан свидетелят Венцислав Михайлов Полизоев от гр. Петрич, който заявил, че предния ден –  16.03.23 г., се е видял с Костадин Стойчев Лютов  – Коце Пудела, който му предложил, ако намери хора, ще му даде пари да им платят, за да гласуват на предстоящите избори за кандидат-депутата от Сандански на ГЕРБ Георги Георгиев.


 

Полизоев написал собственоръчно имена на членове от семейството му и негови съседи – общо 8 души, и дал този списък на Лютов. Като уговорката им била, когато Лютов получи пари, да даде на Полизоев заедно с рекламната брошура на кандидат ат ГЕРБ, за да не се объркат гласоподавателите.

При извършените процесуално-следствени действия на 16.03.23г. в жилището на Лютова са намерени и иззети написаният ръкописен текст от Полизоев с имена на неговите близки и съседи, както и брошури на гербопитека от Сандански Георги Георгиев.

Депутатът на ГЕРБ от Георги Георгиев, избран от 1 МИР – Благоевград, е влязъл в парламента с цената на грандиозна измама, разкри източник на Narod.bg от Югозапада.

Наскоро разкрихме, че Георги Георгиев наел изборни търговци, които да купуват гласове за него, за да се намърда в 49-ия парламент през задния вход. Схемата му се оказа успешна, защото въпросният изборен търговец в момента е народен представител.

Сега редакцията ни се сдоби с изборния протокол, от която става ясно каква е измамата, с помощта на която гербопитекът отново „представлява“, всъщност прецака, народа.

Това е протоколът от секционната комисия в с. Плоски –селото, в което гласува въпросният депутат и селото, в което беше успана с различни стимули цялата комисия.

Калинката на ГЕРБ е поставен под номер 4 в листата и за него се гласува преференциално с номер 104. Сами вижте как са писани преференциите в протокола, а това въобще не е всичко около този човек, подчерта източникът на Narod.bg.

200 лева за глас на предстоящите Парламентарни и Европейски избори в Сандански, Благоевград, Банско и Разлог!

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Добавени коментари

Янка публикува:
08 Април 2024 | 09:19
Защо Мравката назначи на Ралчо жена му в общината,тая от нищо не разбира ,ама сгънаха бая пари за изборите и раздаваха с Ралчо,а иначе се възмущава че им направиха тираж у дома.Дъно Мравко,дъно....
Енчева публикува:
07 Април 2024 | 08:01
Питайте Мравуняк,защо назначи жената на половата Райчо в общината,що разбира тая.Бая пари раздадена с мажор и на изборите.
Дидка публикува:
07 Април 2024 | 07:58
Мравчо спечели с големи измами,а писането срещу Стоев е пълна лъжа.
разочарован публикува:
04 Април 2024 | 09:25
Е,пък с втория мандат на малкото , просто кметче ,също отказало се от ВМРО , какво спечели града? Корупция .кражби , манипулации , презастрояване , селски простотии и т.н.
разочарован публикува:
04 Април 2024 | 09:25
Е,пък с втория мандат на малкото , просто кметче ,също отказало се от ВМРО , какво спечели града? Корупция .кражби , манипулации , презастрояване , селски простотии и т.н.
Гергана Баладжанова публикува:
04 Април 2024 | 09:10
Котев с какви очи иска отново да бъде част от ГЕРБ. Няма такъв резил а за другите двама да не коментираме.
georgi mavrodiev публикува:
04 Април 2024 | 07:25
lipite trebe da go slojat za deputat stiga sasho manolev vee bairaka stiga dni isashti nema li da go promenim toq gerb v obshtinata edni i sashti na hranilkata cel jivot i nie vse edno sme i m dadenosto pod stroi da glasuvame. stiga krai na manolevite igri iskame si nominacii i koj si sybere poveche si otiva v listata.
вмро публикува:
03 Април 2024 | 22:37
кой ке хвърля боба ами ако бобчето се завърти към бай крум аргиров пенсионера а може и към бахана

Добавете Вашия коментар

TOP