ГЕРБ обявяват кандидатите си за кметове до дни

02 Септември 2023 | 17:26
5 коментара
Политика
България
ГЕРБ обявяват кандидатите си за кметове до дни

Около 15 септември ще имаме готовност да говорим за кандидатите ни за кметове. Ако ме питате за Бургас специално си е Димитър Николов„, това обяви в Бургас лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Второто име за предстоящите местни избори, което той посочи, беше това на настоящия кмет на Община Поморие Иван Алексиев. 

В града Борисов пристигна, за да разгледа новата Национална онкологична болница „Дева Мария“, чието изграждане започна през 2021 година. Проектът се реализира от собственика на Университетската многопрофилна болница „Дева Мария“ – Семир Абумелих, който разкри, че стойността му е над 73 млн. лева. Новата болница ще се разполага на 12 000 квадратни метра разгъната застроена площ и ще бъде свързана с топла връзка на пет нива с досега съществуващата болница „Дева Мария“.

„Наша основна цел е да намалим потока на български пациенти към Турция, Германия и други държави. Разполагаме с най-добрите български лекари, включително и такива, които работят в чужбина“, каза Абумелих, който представи на Борисов основните части на новото лечебно заведение. 

Пред журналисти Бойко Борисов каза, че болницата разполага с един от общо четирите в Европа най-модерни апарати за лечение на онкологично болни пациенти. „Много важно е това, че успяваме да върнем българските специалисти от чужбина отново в България. Това е голяма работа, защото много семейства… ето сега в момента сестра ми е болна от рак, са поразени от този бич на нашето съвремие“, каза Бойко Борисов

От болницата посочиха, че официалното откриване  е планирано за 8 септември тази година. 

Добавени коментари

Банско ЗА Мацурев публикува:
09 Септември 2023 | 07:52
Нашето момче е сигурно - Мацурев. Цяло Банско е зад него, искренна подкрепа. Ако не е той Герб потъва в региьона ни. Интелигентен, опитен, образован.
До ГЕРБ Якоруда публикува:
05 Септември 2023 | 22:43
Марио Асьов кмет , и посочва кметове по места. Ще купуваме и ще раздаваме. 100% победа. Без Пачки и Джами, без Бедита и Магдета, без Кюрди и Сабюнки, без Айша и Емигюла, без Кавалов и Куцуз. Маргините са с теб. Победа.
Магдето Богданова публикува:
02 Септември 2023 | 23:58
Моят мъж е наркодилър в Якоруда . АЗ го покривам, ченгета Николай Голомехов и Салих Мустафа-Мръцовия също са чадъри. Ние командване.. нема власт, нема полиция..ние сме държавата..
До Ревански публикува:
02 Септември 2023 | 22:56
Публикацията за Якоруда визира Беди Осман и Карафеиз. Скоро отиват в затвора, за злоупотреби. Те са професионални крадци и мафиоти. ДПС да ги маха , иначе губи изборите в Якоруда.
До Ревански и Ведат Хюсеин публикува:
02 Септември 2023 | 22:53
Якоруда не ви иска и ни е срам от вас. Вие се провалихте. Нищо не постигнахте за този град и община. Доста години ви търпяхме, и разбрахме че не ставате за управляващи. Трябват нови хора с чисто минало, честни и образовани, които да се разграничат от това СТАТУКВО, и да ви освободят всички. Тези нови лица са Мехмед Вакльов и екипа който той ще представи.В тях е надеждата Якоруда и селата да започнат да се развиват и печелят проекти , както в Белица. Промяната идва. Подкрепете ги. Оставете страха и заплахите, които ви внушават. Те са минало. Победата е близо. Досега като ви управляваха само якорудчани, какво- НИЩО, ограбиха ви, прогониха ви, заплашваха ви, отмъщават ви, фалираха общината и закопаха града. Мехмед Вакльов е правилният избор. Герб го подкрепя. Марио Асьов също. Беди и Карафеиз и Сабиха свирката и Айша прътката..също са пътнички..на топло...пълна чистка..

Добавете Вашия коментар

TOP