ГЕРБ Благоевград регистрира листата си за предстоящите избори

11 Октомври 2021 | 12:58
10 коментара
Политика
ГЕРБ Благоевград регистрира листата си за предстоящите избори

Областният координатор на ПП ГЕРБ – Благоевград Андрей Новаков регистрира днес в Районната избирателна комисия листата с кандидати за народни представители. Той бе придружен от водача за 1 МИР – Росен Желязков, организационния секретар за област Благоевград Даниела Савеклиева и част от кандидатите за депутати.

Община Банско получава второ място в лицето на ексдепутата и общински лидер Александър Мацурев.

Третото място е за общ. Петрич, а кандидатът от южния град е Костадин Стойков. Стоян Стоев от Сандански е на четвърто място, а д-р Емил Тончев от Разлог на пето.

Благоевградският общински съветник Кирил Илиев е на шесто място.

„За трети път тази година трябва да мобилизираме силите, като и този път водач на листата е Росен Желязков, бивш министър на транспорта. Отбор, на който играта върви не сменя капитана”, коментира Андрей Новаков пред медиите след регистрацията в РИК. Според него партията в областта е в добра кондиция и тръгва с енергия и увереност към поредна изборна победа.

Андрей Новаков уточни, че средна възраст на кандидатите е 37 години, като в листата са включени, освен народните представители от 45-о и 46-то НС Александър Мацурев, д-р Емил Тончев, Стефан Апостолов и Стоян Стоев, и нови лица, млади хора.

„При управлението на ГЕРБ българите живееха с усещането, че утрешният ден ще е по-хубав, сега е обратното. Искаме да върнем надеждата на българите, това може да стане само с обединените усилия на всички”, заяви водачът на листата Росен Желязков. По думите му в очертаващия се още по-фрагментиран парламент ще е трудно с антириторика да се говори за общи ценности и политики. Според Желязков за ГЕРБ не е важно да упражнява власт, а да участва в управление, което да обединява националните ценности и приоритети за благоденствие и по-високи доходи.

„Ще участваме във всички дебати. Доказали сме, че се справяме успешно с кризи. Това, което бушува в света и Европа, предопределя съгласие тук. Опонентите ни не могат да начертаят общи приоритети и политики преди изборите, затова ние отсега поставяме нашите цели и ще търсим консенсус по тях”, каза още водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Благоевградска област.

Той подчерта, че партията няма да води негативна кампания, да говори за опонентите си с презумпция за виновност.

„С подозорение гледаме на тези, които се кичат с венеца на почтеността, и то като самооценка. Като политици с опит ще протегнем ръка, това е единственият начин да се извадим от кризата”, коментира Росен Желязков.

Ето и пълната листа на ПП ГЕРБ

1. Росен Димитров Желязков

2. Александър Иванов Мацурев

3. Костадин Томов Стойков

4. Стоян Костадинов Стоев

5. Емил Серафимов Тончев

6. Кирил Цветанов Илиев

7. Никола Любенов Джингаров

8. Николай Веселинов Сливков

9. Атанас Кирилов Чолаков

10. Мария Валериева Данчова

11. Илия Филипов Сидеров

12. Ангел Димитров Шопов

13. Исмаил Сефер Абдиков

14. Антония Илиева Ламнева

15. Любомир Валентинов Богоев

16. Ваня Кирилова Гатдерова

17. Мартин Петров Златарски

18. Македонка Ангелова Въгларска

19. Радослав Кирилов Пецанов

20. Божидар Стефанов Яков

21. Виолина Петрова Стойчева

22. Стефан Апостолов Апостолов 

ГЕРБ Благоевград регистрира листата си за предстоящите избори

Добавени коментари

До делеее публикува:
12 Октомври 2021 | 18:08
Това което пишеш в коментара си вероятно се описва себеси. Ха ха
БСП публикува:
12 Октомври 2021 | 03:53
герб ще вкарат двама човека първия и последния така че не си губете времето да драскате коментари безмислено.
Браво публикува:
12 Октомври 2021 | 01:32
Браво,много добра листа!
Делее публикува:
12 Октомври 2021 | 00:32
Делее Мацуревата мърша ка се е изтапънчила отпреди па!Тоо срам нема ле бе?Таа гнида гнусна,недъгава и плешива дека па е тръгнала?Срам за Банско е тава леке,срам за Банско….
Въпрос публикува:
11 Октомври 2021 | 22:51
За кой друг герберски боклук се пише толкова,колкото за Мацурко с трутинетката?! Това показва,че той е най-важният гербаджия в областта! Прицел на присмех и подигравки.Това е голямо уважение и признание за "голямата работа".
Банско е ГЕРБ е ГЕРБ публикува:
11 Октомври 2021 | 20:42
Всички коментари за Мацурев и ГЕРБ се списват само от Дина и Гошо. Никой няма да се занимава да пише от техно име. Толкоз им акъла. А ГЕРБ са провокация от самото начало. Бойко даваше паржоли на кучето на цветанов намерило "трупа" на малко детенце пред родителите му. И това ли беше провокация? А лошия материал? Колко ни обиждаха и колко ще търпим? Не това просто е нивото на ГРОБ!
Истина публикува:
11 Октомври 2021 | 17:10
Коментара на БАНСКО Е ГЕРБ е провокация, НЕ Е ПИСАН от човек на ГЕРБ!!!
Свиквайте публикува:
11 Октомври 2021 | 17:07
Ся като видяхте с очите си че Мацурев е ВАЖЕН и ФАКТОР посрахте ли се?А бе боклуци ниедни? Омазахте в къщи ли стените с лайна? Пребихте ли жените си от яд и злоба? Така ще е завинаги! Искате - неискате ще го виждате винаги из между първите. Лайнари!
Хахахах публикува:
11 Октомври 2021 | 14:21
Сашо Мацурев е едно голямо недоразумение!Видяхмд,като го нямаше Ване Джипсо зад гърба му колко преференции си докара на последните избори.Да се моли пак да не се активизира Бойко Рашков,че ще гледа парламента през крив макарон.
БАНСКО Е ГЕРБ! публикува:
11 Октомври 2021 | 13:45
До всички нещастни безработни уроди които пишат против Мацурев. 1. Мацурев е на второ място което не е случайно. Той е там заради успехите си в ГЕРБ и в БАНСКО! 2. Банско е признателно на Мацурев заради милионите субсидии и помощи които осигури на града ни. 3. Без Мацурев Кадев нямаше да е кмет. 4. Мацурев е умен, интелигентен, далновиден политик, които ЗНАЕ как да се прави политика (за разлика от едни други дето бяха заети да строят златни кенефи). 5. Без Мацурев в парламента Банско оставаме без представител на околията ни което ще е пагубно за туризма. Още??????

Добавете Вашия коментар

TOP