ГЕРБ Банско призова Георги Икономов да хвърли оставка като общински съветник

24 Септември 2020 | 18:04
12 коментара
Политика

ГЕРБ-Банско призовава бившия кмет на Банско Георги Икономов незабавно да подаде оставка като общински съветник. Той е подал заявление за напускане на партията, след като се присъедини към проекта на Цветан Цветанов "Републиканци за България".

Ето и какво написаха в призива си от местната структура:

"След подаденото от самия него заявление за напускане на партията, г-н Икономов трябва да извърви докрай пътя на честта и да се оттегли и като общински съветник в местния парламент. С цялото ни уважение към него, бихме искали да му припомним, че той в момента е общински съветник само и единствено защото бе водач на партийната листа на ГЕРБ на последните местни избори, а не заради преференциален вот за него като личност.

Като бивш кмет на Банско, той е задължен пред своите съграждани и избиратели да поеме отговорност за промяната в своята партийна принадлежност. Всичко останало би могло да се тълкува като подмяна на вота на гражданите и отхвърляне на високия морален стандарт в политиката, който г-н Икономов като дългогодишен член на ГЕРБ е спазвал!

Разбира се, г-н Икономов има право да се присъединява към други проекти и да заема позиции, различни от тези на ПП ГЕРБ, но в никакъв случай няма да допуснем демократичният избор на хората в Банско да бъде потъпкан.

Още веднъж настояваме за незабавната оставка на Георги Икономов като общински съветник, за да бъде съхранен високият морал в политиката. Благодарим му за всеотдайната работа през годините за Банско и ГЕРБ и му пожелаваме успех в новите му политически начинания."

Припомняме, че Георги Икономов загуби изборите за кмет през 2019 г. още на първи тур от Иван Кадев. За Икономов гласуваха 39% от имащите право на глас, а за опонента му - 52%.

Добавени коментари

Хората публикува:
24 Септември 2020 | 23:25
Хайде сега Икономов подава си оставка. Ти непрекъснато ни тормозеше да си подаваме нашите оставки кога не бяхме с теб или не махаше от работа.Сега дойде твоя ред.
Хаха публикува:
24 Септември 2020 | 23:05
Май Бего си нема работа та само пишува това му остана
Бурята публикува:
24 Септември 2020 | 22:18
Всички партии от прехода са се роили на други след като са губили властта! Не е това обаче което очакват хората и затова никой до момента от напусналите БСП, НДСВ, СДС, БЗНС...., не е постигнал нищо! Те са загубили властта защото са дотегнали и уморили хората! Защото всичко е временно и е трябвало да живеят и работят според тази максима, но те се самозабравят! Новите проекти за да са сполучливи, трябва да са от нови хора! Ако няма нови хора е добре да са некомпрометирани познати лица! Тази шайка са от най компрометираните и мразените! Който тръгне с тях ще си навлече омразата на хората и ще си счупи главата! Предстоят избори и дано Икономов не завърти нещата в града пак в спиралата на омразата с която работи най лесно, защото тъкмо нещата се нормализираха!
Асен публикува:
24 Септември 2020 | 22:05
Като изключим тъпотиите, които пише Бего тук, наистина Икономов трябва да подаде оставка! Нека си започне от нула както направиха всички които той изгони и да видим до къде ще стигне! Той знае, че за да не го забравят трябва да стои в общинския съвет и въобще не го интересуват нито ГЕРБ, нито Цветанов, само и само да си удоволетвори комплексите! Отдавна трябваше да се е покрил някъде и да не се набива в очите на хората! Омразата която генерира към другите, му се връща и ще става все по зле! Сега напускат от ГЕРБ най приближените му, но това е очаквано! Никой друг няма да го последва! Просто хората следват победотелите, а не изпадналите от коня! Така е устроен човека! Като добавим и колко е мразен и че вече няма кой да заплаши за да гласува за него, резултата му от изборите е ясен още от сега! Той влезе заради ГЕРБ в ОС и изкара два мандата заради именно тази партия, която сега напуска! Води се както винаги от собствения си интерес и нищо друго, но това го виждат хората!
Поет напет! публикува:
24 Септември 2020 | 20:54
Плешив лайнар, прост тъпанар! Дрисли, глисти, кока писти, баща кръчмар, да го мисли! Тъп гъз, прост, но с мъст! Не знае наука, но чопли лука, може да смята, но само заплата! Изневерява, но жена не сменява, нагъл и прост, мъж под въпрос!
Да питам публикува:
24 Септември 2020 | 20:51
Ми Въчковата и Станчевата шо прея още в общината Аааа???
Коце Дунин публикува:
24 Септември 2020 | 19:27
Каков герб фуф Банско бе ? Сичките се разбегаа като бити педераси ! Останали са десетина педала покрай плешоглавия боклук и тва е !Анджеловия пиян боклук нема ле да тръгне с Монтафоне , или че го лапа на Кадев ! И дъртата смрад Венета я нема никаква , от дека ле че се подаде грамадульчята !
ООН публикува:
24 Септември 2020 | 18:56
Мацуревия че го духа
Мацето публикува:
24 Септември 2020 | 18:52
Айде Мацка кораба потъва
Наум публикува:
24 Септември 2020 | 18:52
Викаа че на Джоре му е фного благ куро
Гошо Икономов публикува:
24 Септември 2020 | 18:43
Яжте ми оная работа сега!!!!!
Мацурев публикува:
24 Септември 2020 | 18:20
Много ми се иска, ама нема да стане.

Добавете Вашия коментар

TOP