ГЕРБ - Разлог номинира 25 кандидати за съветници, Любен Татарски си даде отвод

22 Юли 2015 | 22:02
18 коментара
Общество
ГЕРБ - Разлог номинира 25 кандидати за съветници, Любен Татарски си даде отвод

ПП ГЕРБ в Разлог излезе с 25 номинации за листата на общинските съветници за предстоящите местни избори през есента. На общото събрание на партията са присъствали общо 68 делегати, които са подкрепили всички номинации.

Началникът на кабинета на земеделския министър инж. Любен Татарски също е получил номинация, но малко преди края събранието си е дал отвод.

Тази година за общинската листа на ГЕРБ са номинирани и много нови лица. Сред тях е Георги Калоянов, който е син на един от управителите на разложката фирма „Балканстрой” - Костадин Калоянов. Георги Калоянов е с инженерно образование. Той е завършил УАСГ - София, специалност „Строителство на сгради и съоръжения”. Заема ръководен пост във фирмата.

Сред новите номинации са още Даниела Германска, която е шеф на една от банките в Разлог, завършила  „Икономика и финанси“, служителката в Районен съд - Разлог Славея Витанова, завършила „Компютърни технологии”, както и управителят на една от строителните фирми в района - Иван Стойчев. Листата се допълва още от строителния техник Виктор Механджиев от Горно Драглище и Диана Гудева от Добърско, която е завършила  „Педагогика“, както и репортерката Лина Пъргова.

Няколко са номинациите от младежи ГЕРБ. Там доверието на делегатите получиха Мария Джупанова, която също е с педагогическо образование, кредитният консултант към една от фирмите за бързи кредити в града - Маргарита Захариева, която е и председател на младежката структура и е завършила „Икономика“, Димитър Кондев, завършил „Информационни технологии и комуникации“ в Германия, и Цветелин Гальов от Годлево, завършил спортен профил в ЮЗУ „Неофит Рилски“ - Благоевград.

Две номинации са направени и от гражданската квота. Едната е за учителката в Професионалната гимназия по туризъм и хранителни технологии „Никола Стойчев” в Разлог - Радослава Иванова от Баня, завършила българска и френска филология, а другата е за Фиданка Цирова, също завършила българска филология.

Останалите, получили номинации, са кметът на Разлог Красимир Герчев, който вече получи номинация за общински кмет. Той получи и пълното доверие на партията на най-високо ниво и ще оглави листата на съветниците. В нея влиза и целият състав от общински съветници в настоящия парламент. Това са председателят д-р Мария Копанарова, бизнесменът Петър Попов, д-р Емил Попадиин, д-р Емил Тончев, Кирил Калоянов, Атанас Крънчев, Гергана Костова, Георги Орозов, Никола Колчев и Красимир Панков.

Списъкът с номинираните вече е изпратен в София, където трябва да бъде одобрен от Изпълнителната комисия, както и да бъде определена подредбата. Източник: Струма

Добавени коментари

Bsp публикува:
23 Юли 2015 | 16:24
Kato gledam nominiranite prestapnici e iasno che rezultatite na gerb shte sa katostrofalni,na esen mai gerbadjiite shte imat novo rakovodstvo.
Desen публикува:
23 Юли 2015 | 16:11
Qsno e mechoka shte e kmet
мара публикува:
23 Юли 2015 | 13:42
СИНОВЕ И ДЪЩЕРИ НА ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ ВДИГНАЛИ ГЕРБАДЖИЙСКИ ЮМРУЦИ!
Gerb-bansko публикува:
23 Юли 2015 | 13:16
Д-р Копанарова не се доверявайте на хора кат Калоянов и Стойчев те ще ви използват и после ще ви навредят.Не вярвайте на думите им и на името на Цветанов което постоянно използват без той дори да подозира,дори той се дистанцира от тях след разкопките и проблемите които имахме с тях в Банско.От доброжелател от Банско
Брей!!! публикува:
23 Юли 2015 | 11:17
Брей, как пък Любен си е дал отвод?Сигурно дава възможност на тия простаци да гушат, а от всеки един от тях за лисичока Татарски ще има " и на мене".
Интересно публикува:
23 Юли 2015 | 11:05
Очертават се интересни избори за тези кандидати има много какво да се пише и то много.Далавери и то много далавери.Относно кандидатурите какво е образованието на Иван Стойчев завършил едвам тракторното,та той може ли да пише ;)
RAZLOJENIN публикува:
23 Юли 2015 | 11:01
25 тъпи продажници и предатели, барабар с Гейчо, под крилото на баш крадецо дедо Либен тръгват на лов за вещици.Ако ги изберете, народе, народе сами, че сте си виновни за мизерията, до която ви докараха сегашните управници със селските кметове.Срамувам се, че съм жител на гр.Разлог.
Danachen публикува:
23 Юли 2015 | 10:52
ivan stoichev smeshnik,kakvi firmi w upravitel darjavata go razsledva zaradi bullestroi,zadaljenia za milioni,napisite na koi se vodiat firmite,joker na 1 mu bratovched i malkata dashteria na Luben Kocakov,ot chenge stana pazitel na mutrite i kradcite Balkanstroj=Tatarski=ivan stoichev.Smiah novite lice nagerb
Stroitel публикува:
23 Юли 2015 | 10:47
Edin ot osnovatelite na razum ivan stoichev sega v gerb,zavleche horata i darjavata s milioni,te go izfigat za obshtinski savetnik ne ve li e sram.Horata veche razbirat kakvo stava shte se vidim naesen
редови от герб питат публикува:
23 Юли 2015 | 10:39
Немаше ли по-свестни хора, ами пак се набутаха боклуци?
Внимание!!! публикува:
23 Юли 2015 | 08:24
Внимание, опасност дебне народо на община Разлог!Цел отбор от престъпници, продажници, жадни за власт и алчни за пари гербери тръгват към властта!!!
Тико публикува:
23 Юли 2015 | 08:01
Ужас! Целата измет от Разлоч и селата се напъва да влезе в управата.А Татарския нема нужда да се номинира, той задкулисно ще продължи да дърпа конците на Герчев и шайката, ако ги изберем.Да, ама не!Дано народо му дойде акъло и ги отреже тия крадци и мошеници, които на всичкото отгоре и срам си немат..
qnko публикува:
23 Юли 2015 | 04:33
razlog e super grad druj te se ne se predavaite
Възмутен и ужасен публикува:
22 Юли 2015 | 23:32
Бог да пази Разлог!Щом тоя дето заплашва хората и неправомерно заграби земите им ще изберем за съветник, честито!Гласувайте с двете ръце за новите и старите предложения!
пълна лудница публикува:
22 Юли 2015 | 22:34
татарски е номер едно бе люде неможе да стигнете нигга продаде земята на разлога продаде дървата на разлога оправя жените на разлога ако не вервате идете на голфа да го видите с момата от елешница дългогодишната служителка на общинска администрация разлог
mile публикува:
22 Юли 2015 | 22:24
jegoviq trebuva i nego da pusnaa u listata vikaaa sa kupuva za ger4eviq
Асен публикува:
22 Юли 2015 | 22:21
Майко па Стойчевия ле че се кандидатира лелеле Любен Коцаков викаше дека он че се кандидатира гласувам за Мара и тава е
Дане публикува:
22 Юли 2015 | 22:15
нямали други лица бе та тава са с едни същи мутри бай любен се отеглил па пуснал на балканците сина те ограбиха хората в разлог и се за него ли да гласувам еййййй вие добреле сте бре

Добавете Вашия коментар

TOP