Георги Първанов, ПП АБВ: Единици ще бъдат общините в които ПП АБВ няма да издигне своя кандидатура за кмет

02 Септември 2015 | 15:16
0 коментара
Политика
Георги Първанов, ПП АБВ: Единици ще бъдат общините в които ПП АБВ няма да издигне своя кандидатура за кмет

Единици ще бъдат общините в които ПП АББ няма да издигне своя кандидатура за кмет. С тези думи председателя на партията президента Георги Първанов откри официалната пресконференция след провелият се председателски съвет на ПП АБВ с участието на всички Общински председатели в Благоевградска област, предаде репортер на Pirinsko.com.

“Преди няколко дни обявихме, че имаме вече 180 номинации за кметове, някои от медиите писаха, че това е тавана, че толкова ще бъдат нашите кандидати, но не ние непрекъснато издигаме и в момента са над 200 и вероятно единици ще бъдат общините в които ние няма да имаме своя кандидатура“, каза лидерът на ПП АБВ.

Първанов допълни, че амбицията на политическа партия АБВ е да издигне главно свои кандидати, на места ще бъдат подкрепени независими, а в не малко места ще бъдат сключени и коалиции подкрепящи съответния кандидат. Председателя на ПП АБВ бе категоричен, че от партията ще реализира вот за кандидат – кметове в почти всички общини.

„Това е един добър шанс за АБВ да разшири своята мрежа многократно, тъй като до сега ние нямаме представителство в местната власт“, каза още Първанов.

Добавете Вашия коментар

TOP