Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров пристигат в Сандански

24 Януари 2024 | 14:57
0 коментара
Култура
Благоевград
Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров пристигат в Сандански
„Майсторите на комедията” е супер ТОП шоу с участието на любимците на България, гениалните комици Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров.

Тримата големи актьори ще разтърсят от смях и песни залата на Културния дом в Сандански на 26.01.2024 г. от 19.00ч. с едно изключително забавно, динамично, екстремно и взривяващо от смях представление!

Ще има песни, ще има забава, ще има гарантирано много смях!

„Майсторите на комедията“ е комедийно, сатирично музикално шоу за събитията, новините и живота в България, Европа и света, в които ще разпознаете много личности и събития предадени по един комичен и забавен начин.

Реалният живот, преобърнат през техния майсторски комедиен талант, ще ви разтърси, а комичните фрази ще помните завинаги и ще се смеете дълго след това.

В представлението, което ще ви залее със смях, са включени текстове и образи от телевизионни и театрални формати, пресъздадени от актьорите Георги Мамалев, Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев.

В спектакъла се изпълняват някои от най-популярните песни от историята на Ку-ку, Каналето и НЛО, които със сигурност ще пеете заедно с тях.

Актуалните теми от съвременната политика, икономика, медии, изкуства, лайфстайл и нова музика се представят на зрителите по ироничен и чудодеен начин.
Усмивките, доброто настроение и силните емоции са гаранирани.

За билети: Касата на пл. „България“ № 1, тел. 0884 68 20 48

тел. на организатор: 0899 55 22 51.

Може да закупите билети и от тук:

https://www.eventim.bg/…/maystorite-na…/performance.html

Добавете Вашия коментар

TOP