Георги Иванов- Гонзо и Слави Бинев откриха Държавното по таекуон- до в Дупница

06 Април 2024 | 17:50
0 коментара
Спорт
Благоевград
Георги Иванов- Гонзо и Слави Бинев откриха Държавното по таекуон- до в Дупница
Президентът на БФС Георги Иванов- Гонзо бе специален гост на церемонията по откриване на Държавното първенство по Таекуон- до WTF в Дупница.

Лично шефът на южнокорейското бойно изкуство Слави Бинев осигури новия президент на БФС в залата, където се провежда състезанието. Домакин на проявата е местния клуб Гладиатор, а председателя на клуба Христо Михалчев получи поздравления за перфектната организация на шампионата.

Спортни величия, държавни и политически личности уважиха официалното откриване на държавното първенство на по таекуондо в Дупница.

Президентът на Българската федерация по таекуондо Слави Бинев поздрави ТК Гладиатор и председателя на клуба Христо Михалчев за организацията на събитието.

Почетни гости на откриването бяха президентът на Българския футболен съюз Георги Иванов, кметът на Дупница Първан Дангов, заместник кметовете на града Валентина Караганева и Бойко Христов, Даниел Александров - член на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта към 49-ото Народно събрание, Михаил Златанов - бивш зам. министър на МВР и настоящ кмет на Земен, Евгени Тодоров - трикратен световен шампион за ветерани по Таекуондо ITF - Ангел Джамбазки - член на Европейския парламент.

Едноименната зала в град Дупница събра над 1200 участници от 35 български клуба, които през уикенда ще се борят за титлата републикански шампион на България.

В Дупница ще бъдат разпределени медалите в първенството за всички възрасти в дисциплините спаринг, пумсе и специална техника. В първенството участват и всички национални състезатели, в това число и братята Александър и Митко Джорждеви, които са от Дупница. 
Георги Иванов- Гонзо и Слави Бинев откриха Държавното по таекуон- до в Дупница

Добавете Вашия коментар

TOP