Георги Икономов: Улица „Гоце Делчев“ е знакова придобивка за хората от Банско (снимки)

19 Септември 2015 | 17:10
9 коментара
Общество
Георги Икономов: Улица  Гоце Делчев  е знакова придобивка за хората от Банско (снимки)

Улица „Гоце Делчев“ е знакова придобивка за хората от Банско. Това каза за ‘‘Фокус’’ Георги Икономов, кмет на Банско. Тя започва малко под кабинката на лифта и слиза в центъра.

„Хората в Банско я чакат от 50 години. Това е една улица, която никога не е била асфалтирана, а от години имаше какви ли не идеи за нея- да се превърне в Улица на Занаятите“, каза още Икономов. Обектът се оформя като пешеходна зона с кътове за отдих и водни ефекти. Включена е подмяна на водопроводната и канализационната мрежа, подмяна на уличното осветление, изграждане на кабелен колектор за разпределителната мрежа.

„Първият етап завърши в срок и хората са толкова щастливи, а сега продължаваме с вторият. Започва втори етап на ул. „Отец Паисий“ от ул. „Глазне“ в Банско, където ще се положат нов асфалт и тротоари", допълни Георги Икономов, кмет на Банско.

По думите му ще бъде ще бъдат подменени електрическите стълбове, кабелите за телефон и телевизия ще влязат под земята , а осветлението ще бъде енергоспестяващо.

„Очакваме да бъдат завършени изкопните работи по водния цикъл на ул. „ Пирин“, за да стартира и нейното художествено оформление. Улицата ще се превърне в продължение на площада- като пешеходна зона с павета, но ще се осигури достъп на хората до домовете им с автомобили“, допълни още Икономов.

Той допълни, че се прави кръгово кръстовище на улица „Рила“ и улица „Цар Симеон“.

Георги Икономов: Улица  Гоце Делчев  е знакова придобивка за хората от Банско (снимки)
Георги Икономов: Улица  Гоце Делчев  е знакова придобивка за хората от Банско (снимки)
Георги Икономов: Улица  Гоце Делчев  е знакова придобивка за хората от Банско (снимки)
Георги Икономов: Улица  Гоце Делчев  е знакова придобивка за хората от Банско (снимки)

Добавени коментари

Митър публикува:
20 Септември 2015 | 06:24
На една от снимките видех пътен знак "влизането забрането". В Банско този знаци никой не спазва. Всеки кара, паркира, спира и минава без да се съобразява със зпаците. Ще се въведе ли най-сетне ред в Банско в маките улици по спазването на правилника за движение
Вежди Масларов публикува:
19 Септември 2015 | 23:39
Дълги, топли дни, нощи безсънни. Спомени тъмни, мисли бездънни. Схеми потайни, преструвки омайни. Телефони топли, Зад гърба вопли. Глави балони, коли милиони. Големи батки, мозъци гладки. Списъци стари, Номера на другари. Секретарче комунист, Синче полувишист. Крава, пътник, пасажер, Френски диспансер. Памперс-кандидат, Анти-демократ.
Чоче публикува:
19 Септември 2015 | 22:56
Ми тия банцкалии нечя да чуяа за него че го избера. Герберките се посраха да го фалаа колко убаво ги ебе. Друг нечье го пофали оти не фата за нишчо
Александър Краваров публикува:
19 Септември 2015 | 22:16
Моят наследник като кмет на Банско е Георги Икономов. Аз със цялата си личност заставам твърдо зад него и го подкрепям за втори мандат. Икономов направи за Банско много неща, които аз не успях. От тук на татък Банско ни очаква само добро. С моята помощ Георги Икономов е бъдещият кмет на община Банско и Ви моля на 25.10.2015 Вие банскалии да го изберете, като най-младият и достоен кандидат. Успех!!!
Иво Ръхов публикува:
19 Септември 2015 | 22:14
Браво,Врачков!Много хубаво стихотворение си написал!Продължавай все така!
Ierd vetu публикува:
19 Септември 2015 | 21:49
Некомпетентен, ненаказан, вреден, корумпиран.
Ася публикува:
19 Септември 2015 | 21:47
Прекрасно е, очаквам всички улици да станат така г-н Икономов.
az публикува:
19 Септември 2015 | 21:45
superrr
Баба Вуна публикува:
19 Септември 2015 | 18:39
Да ви кажа нямам думи, пак се сещам за онези чуми. Пет човека са на пръсти, заедно със комунисти тлъсти. Дурчовото мазно секретарче, то е новото краварово другарче. Постовете в общината разделиха, нищо че на избори не победиха. Патроните мухлясали продава, още от съветската държава. Ненадминат Пачов потенциал, де що има за носа пробвал. Г*зар голям във махалата, побеля му повечко косата. Недялков е доносник стар,последният червен СеДеСар. Шамби сокчета продава, историята хич и не познава. Повтарял е и седми клас, средно купил си с екстаз. Космето е бизнесмен, кафе разнася всеки ден. Късички са му краката, гледа злобно от колата. Кравата е бясна, луда. На къде ще хване пак в заблуда. Любчо веждите си свива и така изобщо не до скива. Сашко Баката е малко във затвора, сприятелява се със хубавите хора. Веска мисли че е пак на мода. Овца е, но е маджарска порода. Каква ли листа ще предложат? Очаквам пак да се изложат. Бохемче с комунист се гушка, ще се чуе скоро стара пушка. Офис правят за украса, по тефтерче имат триста гласа. Притежават к*рвенски нагласи, но си знаем че са п*дераси. Ах да беше жив и скъпия ви Тато, да копаете във беленското блато. Но уви сме здраво във Европа, на всички по една дъска ви хлопа.

Добавете Вашия коментар

TOP