Георги Икономов: Убеден съм, че и през следващите 4 години в Банско отново ще бъдат постигнати най-добрите резултати

06 Ноември 2015 | 07:28
1 коментара
Общество
Георги Икономов: Убеден съм, че и през следващите 4 години в Банско отново ще бъдат постигнати най-добрите резултати

Убеден съм, че и през следващите 4 години в Банско отново ще бъдат постигнати най-добрите резултати. Това каза по време на тържествената сесия на Общинския съвет Георги Икономов, избран за кмет на Банско за втори мандат, предаде репортер на Pirinsko,com.

Той изрази надеждите си, че интересите на Банско ще бъдат над личните и партийни интереси, като заяви твърдо, че ще продължи да работи с екипа от първия му мандат, защото това са хора, на които може да се разчита, а и заедно имат да довършат доста неща от първия мандат. Икономов благодари на първо място на своите съграждани за гласуваното огромно доверие.

„Това освен доверие е и огромна отговорност, напълно осъзнавам това и ви уверявам, че ще работим отговорно и ще продължим да слушаме вашите проблеми, идеи и виждания”, каза Икономов.

По думите му, той като кмет и общинските съветници в курортния град имат неотложни ангажименти до началото на зимата, като един от тях е да се възстановят разкопаните улици, по които и в момента се работи. Той изтъкна и приемането на общоустройствен план, който трябва да бъде приет на заседания на ОбС - Банско.

„Уверявам ви, че ще направим много добри проекти и с ваша помощ ще ги реализираме през следващите 4 години”, каза Икономов.

Той поздрави избраните общински съветници, както и кметовете на кметства и си пожела и през следващите 4 години да продължат да работят коректно и обективно, като са работили през предишния мандат.

Икономов увери събралите се, че в негово лице могат да видят един коректен партньор, като се надява такова отношение да получи и от тяхна страна.

Добавени коментари

Аз публикува:
06 Ноември 2015 | 10:53
Успешен мандат!

Добавете Вашия коментар

TOP