Георги Икономов: Структурата на ГЕРБ в Банско е изключително стабилна, многобройна и дисциплинирана и при избори знаем как се печелят

12 Юли 2015 | 10:02
8 коментара
Политика
Георги Икономов: Структурата на ГЕРБ в Банско е изключително стабилна, многобройна и дисциплинирана и при избори знаем как се печелят

Община Банско е общината, която е усвоила най-много еврофондове за Благоевградска област. Това каза настоящият кмет Георги Икономов по време на обявяване на кандидатурата му за втори мандат от ПП ГЕРБ, предаде репортер на Pirinsko.com.

„За никой няма да е лесно на тези избори, но всички трябва да сме по-спокойни, че и на нашите опоненти няма да им е лесно. Присъединявам се към думите на Цветан Цветанов и искам да си пожелая една много по- позитивна кампания, от тези които минаха. Тогава се мина абсолютно всяка граница и стана невъзможно за каквито и да било разговори, а това не е полезно за никой от нашите общини“, каза Икономов.

По думите му Банско също излиза със самочувствие на изборите.

“ Това е общината, която е усвоила най-много еврофондове за Благоевградска област за миналия период, макар че не сме една от най- големите общини. Излизаме със самочувствие, защото дадохме пак едни от най- добрите резултати на последните парламентарни избори. Аз благодаря най-вече на структурата в общината, която е изключително стабилна, многобройна и дисциплинирана и при избори знаем как се печелят“, каза още Икономов.

 

Постигнатото от Георги Икономов в Банско може да бъде продължено и надградено. С тези думи Цветан Цветанов официало обяви кандидатурата на Георги Икономов от ПП ГЕРБ за втори мандат за кмет на Банско.

По думите му Икономов е един от учредителите на ПП ГЕРБ от 2006 година, но той заедно с цялата структура през 2007 година успяха да постигнат резултат и той да стане председател на ОбС- Банско.

„2009 година е бил народен представител и натрупа доста голям опит и самочувствие, което му даде възможност да излезе с високо вдигната глава на местните избори през 2011 година. Тогава той успя да победи и стана кмета, който започна сериозното развитие на общината. Атанас Камбитов, Георги Икономов и Красимир Герчев са кметовете, които показаха европейска визия и това как може да се възползваме от европейската солидарност“, каза думи председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на ПП ГЕРБ.

Цветанов специално благодари на структурата в Банско, защото от 2011 година те са били решаващият фактор за издигане на Георги Икономов за кмет на Община Банско.

“През цялото време те успяха да се консолидират и да застават във всеки един труден момент, както за кмета, така и зад ПП ГЕРБ“, допълни Цветанов.

Георги Икономов: Структурата на ГЕРБ в Банско е изключително стабилна, многобройна и дисциплинирана и при избори знаем как се печелят
Георги Икономов: Структурата на ГЕРБ в Банско е изключително стабилна, многобройна и дисциплинирана и при избори знаем как се печелят

Добавени коментари

Отговор до банскалията публикува:
12 Юли 2015 | 17:25
Не само ВЛ.Колчагов.Погледнете всички в ръководството на герб!Всички са бивши комунисти,а после социалисти, за да станат сега гербаджии.Защото БКП=БСП+АБВ+ГЕРБ+ДВИЖЕНИЕ 21.
banskalia публикува:
12 Юли 2015 | 15:53
iskam da popitam ikonovo kum koq parita beshe ogato kradeshe dds i vladko kolchagov ot komonist zashto stana gerber za da lapa poruchki za chilishtata v bansko i okoliata
Янчовичин публикува:
12 Юли 2015 | 11:19
Предвкусвате победата на ГЕРБ и за това насаждате мнението за фалшифициране на избора.
монтофонец публикува:
12 Юли 2015 | 10:54
Ако са прости банскалийте нека позволят монтофончо па да им съсипва града,нека позволят па да фалшифицират изборите,после всичкото това зло си се отразява не тех самите.А монтофочно нека в Регнум да си гледа кефа с Мара разложенката,нека от ваще данаци да й плаща тя да си дерибейства там,а банскалийте да гризнат дръвцето.Ако сте тъпи позволете го банскалии,нека тая измет дето я виждате на снимките да ви оправя още 4 години.Използвайте си сивото вещество
ПосрадамОст публикува:
12 Юли 2015 | 10:32
Как няма да имат гербаджии това самочувствие?!С толкова пари и власт купиха всички медии.Да сте прочели някъде да се споменава за други партии освен за тях?Но поне ще имат вестници да си бършат осраните гъзове след изборите.
Пешо Цъйката публикува:
12 Юли 2015 | 10:27
Ау Банско ще има кмет на 25 октомври и съм сигурен че се казва Георги Икономов. Другите ще са далеч надолу като на дали ще има някой с повече от 500 гласа.
Нострадамус публикува:
12 Юли 2015 | 10:24
2032 година Икономов е кмет на Банско и се включва отново в надпреварата за кметския пост.
Койчо от Порой публикува:
12 Юли 2015 | 10:20
Намери се един разбойник да хвали друг разбойник!Знае се как спечели изборите дедесарят през2011,знае се как цв.цв.се беше залостил в Кемпински и обработваше хората от бизнеса,знае се как подмениха вота....но това е когато имаш власт и пари,ама много пари откраднати от избирателите.Но пада им се-с тените камъни по техните глави!А направеното се вижда,народа не може да бъде омагьосан.

Добавете Вашия коментар

TOP