Георги Икономов стартира кампанията си със стилен коктейл, който даде на младите хора в Общината

26 Септември 2015 | 16:54
3 коментара
Общество
Георги Икономов стартира кампанията си със стилен коктейл, който даде на младите хора в Общината

Георги Икономов стартира кампанията си със стилен коктейл, който даде на младите хора в Общината.

Както преди четири години, така и сега, в първия ден от предизборната си кампания Георги Икономов покани на стилен коктейл млади хора от курортната община.

Повече от 200 човека уважиха поканата му и имаха възможността да разговарят непринудено с него и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ.

Организатор на събитието бе председателят на Младежи ГЕРБ – Александър Мацурев.

В своето слово Георги Икономов нарече присъстващите – „големият капитал на Общината”, а тяхното по -добро бъдеще – един от основните мотиви да се кандидатира за втори мандат.

По време на вечерта се състоя и премиерата на видеофилма „С Банско в сърцето”.

 

Добавени коментари

ДИДЖЕЙ публикува:
28 Септември 2015 | 11:22
ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ЗА ИКОНОМОВ - РАЗОРАНО БАНСКО, ЯКА ШУРОБАДЖАНАЩИНА, НЕГРАМОТНО ПРОВАЛЕН ВОДЕН ЦИКЪЛ И ПРОЕКТИ ОТ ВРЕМЕТО НА КРАВАРОВ.ВИДИМО Е ВСИЧКО.
до умерената оптимистка и неграмотна и телектуалка публикува:
27 Септември 2015 | 16:58
Ех,ако имаше машина на времето,па да си ви върне простия кмет,та да не ви личи толкова много собствената ви нищожност.Ама няма!Хората искат млад,активен човек,който да продължи да възстановява Банско,което съсипахте!
Умерен Оптимист публикува:
27 Септември 2015 | 11:30
За да бъде стилно, едно подобно мероприятие изисква не само да е скъпо и мащабно - самите гости го правят такова. Само като видя как младежите ви са се издокарали ми става ясно, че това е едно повърхностно мероприятие, осъществено с цел още повече да обезърчи разочарованите, показвайки им какъв е потенциалът на икономовата шайка. Много лица, гледащи тъпо, много посредствени хора, които опазил ни Господ да бъдат бъдещето, много деца, подхванати още от зората на съзнателния им живот да бъдат ПиАр инструмент за облагодетелстване на 2-3 дегенерата. Вкарани бяхме в порочен кръг, в който мечтата на качествените млади хора е да се разкарат от Банско, отвратени от покварата и посредствеността - среда която убива ентусиазма и интелекта. Съграждани, гласувайте, спрете похода на тази нискоинтелектуална сбирщина от кухи глави, спрете това безумие и нека почнем да мислим как да върнем истинското бъдеще в общината си.

Добавете Вашия коментар

TOP