Георги Икономов посрещна в Банско посланика на Южна Корея

13 Януари 2017 | 20:11
7 коментара
Общество
Георги Икономов посрещна в Банско посланика на Южна Корея

 

Кметът на община Банско, Георги Икономов, проведе среща с посланика на Република Южна Корея,  Н.Пр. Шин Бунам. Негово превъзходителство е акредитиран в нашата страна от месец май миналата година, като Банско, наред с големите областни градове, е едно от местата, избрани от дипломата да проведе своите визити. Той изтъкна, че районът е с голям потенциал за привличане на туристи от цял свят, включително от далечна Корея. За последната година България е посетена от 10 000 корейски туристи, заинтересовани предимно от културно-историческите забележителности тук.

Коментирани бяха възможности за реклама и промотиране на Банско в Корея, като посланикът даде заявка за съдействие за реализирането на рекламни филми, както и опознавателни турове с представители на корейски туроператори и журналисти, които да бъдат отправна точка за популяризиране на дестинацията.

„Водил съм разговори с мои македонски колеги да бъде направена т.нар. „Македонска мозайка“ – общ туристически маршрут, с който да бъдат привличани туристи от по-отдалечените точки на света. Маршрута би дал възможност за опознаване на Балканския полуостров, интересен с богатите си възможности за морски, планински и културно-исторически туризъм“ допълни Икономов.

В края на срещата, Н.Пр. Шин Бунам не скри радостта си, че пристигайки в града за първи път вижда слънцето от дни и следобеда няма да пропусне да се качи на пистите в ски зоната. 

Георги Икономов посрещна в Банско посланика на Южна Корея
Георги Икономов посрещна в Банско посланика на Южна Корея

Добавени коментари

Отвратен публикува:
14 Януари 2017 | 22:15
Отвращавам се ,когато чета този форум,няма на друго място подобна помия. Не знам кой пише тук, но мисля, че е един и същ човек. Изключително злобен и безскрупулен. Бъдете жив и здрав г-н Икономов и не обръщайте внимание на човекът ,който се е съсредочил да петни името Ви. Работете за Банско и дерзайте.
Дане публикува:
14 Януари 2017 | 15:35
Мърша Икономова!!!!!!!!
Владо публикува:
14 Януари 2017 | 11:40
Истина е,и аз ги видях как с лопатите товареха снега в кофата на един багер!Е няма такъв боклук като теб Икономов боклук!Нека хората мизерстват,и няма къде да ходят,а ти активираш циганската махала да чистят бутика на жена ти!Посерко грозен,няма такъв нещастник като тебе!
Соня публикува:
13 Януари 2017 | 22:32
Няма значение,че града ни е под всякаква критика относно почистването не снега,но нали пред Кметският бутик се мисти!Браво Икономов,такъв наглец като теб няма!Ами хора,да се съберем пред общината,и да се маха тоя палячо!
Гошо публикува:
13 Януари 2017 | 22:12
Еи мършо Икономова я кажи как във 10-часа вечерта една фадрома и 6-7-цигани чистеха пред бутика на жена ти!Боклук мизерен долен,ти видя ли малките улици в града какви са бе,ама на кметицата пред бутика трябва да е мисто,да има бизнес,рекет,натиск!Циганин долен ти закопа града ни,а ходиш да посрещаш тоя,и оня!Да те умори таа болест дето си пипнал,и без това слабееш от ден на ден,майка ти гнусна деееба!
Икономов отговаря публикува:
13 Януари 2017 | 20:39
Заведох го в "Молерите",за да му покажа къде си направил вчерашните снимки и да види колко сняг имаме.Сега доволен ли си?
Бриндо пита публикува:
13 Януари 2017 | 20:29
Г-н Икономов,в "Молерите" ли заведе гостът на обяд или в "Регнум"?Или го остави на голите курабиики на твоето бюро,за да да му покажеш грамотите,с които си удостоен?Отговори,за да го раздухаме!

Добавете Вашия коментар

TOP