Георги Деянов е сред десетте финалисти в конкурса „Мениджър на годината“

29 Октомври 2016 | 03:07
0 коментара
Бизнес
Георги Деянов е сред десетте финалисти в конкурса  Мениджър на годината

Изпълнителният директор на „ЕКО България“ ЕАД г-н Георги Деянов беше класиран във финалната десетка на деветото поредно издание на бизнес конкурса „Мениджър на годината“.

Деянов е излъчен като един от най-достойните бизнес лидери през изминалата година на база не само личностни качества, но и заради добрите резултати на ръководената от него компания.

Бизнес класацията се превърна в традиция, организирана от списание „Мениджър“, в партньорство с международната консултантска компания „Делойт“.

Отличието „Мениджър на годината“ се връчва на този от кандидатите, който е демонстрирал добри управленски практики, постигнал е конкуретни финансови резултати и е защитил тези успехи с лични качества, необходими за всички ръководни функции.

Начинът на оценяване се базира на специално изготвената за конкурса методология на „Делойт“.

Тя гарантира обективност на резултатите, а в последствие се валидира от създадения за конкурса Обществен съвет, в който членуват публични личности с безупречна репутация.

„За ЕКО България“ 2016 година беше предизвикателна и динамична“, коментира по време на официалното събитие за оповестяване на финалистите Георги Деянов и допълни, че очаква отлични бизнес резултати и през предстоящата 2017.

Официалната церемония по връчване на наградата „Мениджър на годината“ 2016 ще се състои на 28 ноември и отново ще събере на едно място най-успешните лидери на българския бизнес.

Добавете Вашия коментар

TOP