Георги Андонов отправи покана за провеждане на предизборен дебат на Владимир Москов

18 Октомври 2015 | 07:39
0 коментара
Общество
Георги Андонов отправи покана за провеждане на предизборен дебат на Владимир Москов

Кандидатът за кмет на Община Гоце Делчев Георги Андонов отправи покана за провеждане на предизборен дебат на Владимир Москов, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ-Гоце Делчев.

„Многоуважаеми г-н Москов, Благодаря Ви за Вашия отговор. Позволете да се изненадам от Вашия отказ. 20 години са прекалено много време, а Вашата работа доведе до твърде малко видими резултати за община Гоце Делчев. Нашият диалог през последните 6 години подобри състоянието на града и общината, но за съжаление постигнатото е твърде малко, а завещаните проблеми остават твърде много. За съжаление, реален дебат с участието на обществото никога не се е състоял. „Дебат“ при свършен факт, при вече одобрени и подготвени незнайно къде проекти – това не е дебатът, който Вие дължите на жителите на нашата община. Именно затова бих искал да подновя поканата си за публичен дебат, на който да разберем какви са Вашите планове за развитието на общината. Да обсъдим каква e моята програма за развитието на Гоце Делчев, защото решенията за бъдещето на нашите съграждани трябва да се взимат прозрачно, с тяхно участие, а не по тъмно в централата на ДПС. Г-н Москов, ние им дължим този дебат. Той не е нито за Вас, нито за мен. Повторен отказ ще означава за всички нас, че Вие бягате от лична отговорност. Дали ако на Ваше място бяха уважаемите г-н Валери Сарандев или г-н Богдан Боцев, щяха да откажат тази директна публична среща? Дали в една друга ситуация резултатите от работата на кметството нямаше да бъдат по-добри за града и общината ни?

Искрено се надявам, че ще преосмислите своя отказ. Ще Ви очакваме на 19 октомври, понеделник от 18.00 часа на площад „Гоце Делчев“. С уважение, Георги Андонов
кандидат за кмет на община Гоце Делчев”, се посочва в поканата.

Добавете Вашия коментар

TOP