Ген. Атанасов: Някой подведе Борисов за подслушването на адвокатите

03 Юли 2015 | 08:39
0 коментара
Общество
Ген. Атанасов: Някой подведе Борисов за подслушването на адвокатите

В закона пиша, че адвокатите не трябва да се подслушват. Някой го подведе Борисов по тази тема. Това заяви в ефира на TV7 председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание ген. Атанас Атанасов.

Депутатът от Реформаторския блок коментира и темата Русия. "Цялата агентура на Русия е впрегната тук. Аз разбирам политиката на Борисов, той се опитва да играе ролята на един цар Борис III - заедно с Щатите и никога против Русия", коментира той.

"Следете как се раздува темата за учението на НАТО. От едно обикновено учение излиза така, че все едно ние сме фронтова държава", негодува Атанасов.

"Ние работим усърдно, за да осигурим подкрепа за промените в Конституцията. Може да се провали този проект и тогава ще трябва да търсим друга стратегия. Все пак аз вярвам, че предложенията за промени ще бъдат одобрени", поясни гостът в студиото.

Генералът отговори и на въпрос за евентуална бежанска вълна и стабилността на границата на България. "С течение на времето българската граница става все по-сигурна", заключи той.

Добавете Вашия коментар

TOP