Гечев: Какъв е този гл. секретар, който се поддава на натиск?Какво да си помислят служителите на МВР

06 Април 2024 | 19:30
0 коментара
Политика
България
Гечев: Какъв е този гл. секретар, който се поддава на натиск?Какво да си помислят служителите на МВР

Малоумните промени в Конституцията унизиха държавния глава. Това заяви в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" депутатът от БСП проф. Румен Гечев. Не участваме в псевдосрещи, от които не зависи нищо. Така народният представител обясни бойкота на социалистите на консултациите при президента.

 
„Основната отговорност на служебния кабинет е да организира честни избори, в което ние се съмняваме”, посочи Гечев като уточни, че неслучайно битката била за вътрешния министър.  Той коментира темата с оставката на главния секретар на МВР така: „Имало натиск над главния секретар. Играят се някакви циркове – първо си подава оставката, после я оттегля след консултации. Какъв е този главен секретар, който се поддава на натиск? Какво да си помислят шефовете на районни управления и обикновените служители на МВР?”.

Проф. Гечев коментира великденските добавки, които депутатите плануват да дадат на най-бедните пенсионери. „Ние подкрепихме идеята, но добавихме, че проблемите с пенсиите трябва да бъдат решавани дългосрочно, а не предизборно, както е в момента”, каза народният представител от БСП.Епицентър.бг

Добавете Вашия коментар

TOP