Гамени вилняха в празничите дни в Банско, свиха кола от хотел, разбиха тирове

04 Януари 2022 | 11:44
0 коментара
Криминално
Гамени вилняха в празничите дни в Банско, свиха кола от хотел, разбиха тирове

След получен,  около 18:10 часа на 31.12.2021 г. в РУ-Разлог, сигнал за противозаконно отнет лек автомобил „Лексус“, паркиран пред хотел в гр. Банско, от работещите по случая полицейски служители са предприети незабавни издирвателни мероприятия,  в резултат на които същият е намерен отключен на паркинг пред хотел в местността „Бетоловото“, землище на гр. Разлог. По случая е образувано досъдебно производство.

Със заповед за задържане до 24 часа е задържан 36-годишен мъж от гр. Шумен. Около 05:00 часа на 01.01.2022 г., същият е проникнал в товарен автомобил „Фолксваген Кади“ и товарен автомобил „Мерцедес Спринтер“, находящи се в двора на складова база за безалкохолни и алкохолни напитки в гр. Банско. Няма констатирани липси. За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство.

От полицейски служители на РУ-Сандански е задържан 38-годишен благоевградчанин. В обедните часове на 03.01.2022 г. в кафе-бар в сградата на автогарата в гр. Сандански, същият е отнел мобилен телефон на приблизителна стойност около 1 800 лева. По случая е образувано бързо производство.

Добавете Вашия коментар

TOP