Гадания за Новата 2022-ра: за любов, за пари и бъдеще

31 Декември 2021 | 11:20
0 коментара
Любопитно
Гадания за Новата 2022-ра: за любов, за пари и бъдеще

Новогодишната нощ е не само забавен празник и забавление с приятели. На Нова година може да разберете бъдещето си.

"Апостроф" е събрал начини за гадаене на Нова година за любов, бъдеще и за пари.

Гадаене за любов

На картите. Разбъркайте тестето и изтеглете карти една по една, като броите на глас до 13. Ако на 13-та карта изпадне вале или поп, ще се ожените през 2022 г. Карото и купата вале означават, че вашият младоженец ще бъде весел и позитивен; пика или спатия вале - младоженецът ще бъде сериозен човек, който вече има планове за живота. Пика или спатия поп - богат младоженец, който ще бъде по-възрастен от вас; купа или каро поп - ще се местите в друг град или в чужбина.

За бременност

Преди Нова година налейте студена вода в леген и поставете запалена свещ в средата върху малка чинийка. Легенът със свещта трябва да остане така за цялата новогодишна нощ. Ако до сутринта чинийката със свещ се е преместила на лявата страна - ще забременеете; ако остане в средата или се премести вдясно, няма да има бременност през 2022 г.

За романтична среща

Най-добре е да проведете това гадаене насаме. След като празнувате Нова година, преди лягане, на лист хартия нарисувайте силует на човека или мъжа, с когото искате да се срещнете или да прекарате 2022 г. Представете си как ще бъде облечен при първата среща, каква ще бъде прическата му. След това сгънете листа на четири, поставете го в черна торба и го скрийте под възглавницата. В съня си ще видите непознат. Прогнозата за бъдещето ви зависи от това как ще изглежда той. Ако мъжът се усмихва - ще срещнете този, когото сте искали; непознат красив мъж сред други хора - добър познат чрез интернет; мъжът ви  черпи в      кафене или ресторант - ще се запознаете с щедър човек, който ще промени живота ви; мъж с друго момиче - новото познанство ще завърши с разочарование; не виждате лицето на човека, но той стои наблизо - случаен познат на улицата може да обърне живота ви; агресивен непознат - новата любовна история ще бъде твърде страстна и бурна и ще ужаси близките ви.

За лоялността на любим човек

На новогодишната трапеза трябва да се постави четен брой прибори за хранене, дори ако има повече от необходимото за гостите. След хранене проверете колко ножове и вилици са останали. Ако числото е четно, няма нужда да се съмнявате във лоялността на вашето гадже; ако е нечетно, вие сте били измамени.

За бъдещето

Най-добре е да правите гадаене сутринта на 1 януари. Отворете прозорец или врата и слушайте. Първите звуци, които чуете, ще ви кажат какво ви очаква през годината:

смях на дете - годината ще донесе късмет в бизнеса, ще постигнете целта си;

плач на дете - трябва да обърнете внимание на здравето си и да се грижите добре за него;

лай на куче - нови полезни познанства;

силно мяукане на котка - финансови проблеми ви заплашват през 2022 г., внимателно правете големи покупки;

глас на жена - не вярвайте на клюките и слуховете у дома и на работа, в противен случай ще имате неприятности;

един или повече мъжки гласа - през 2022 г. неприятностите ще ви заобиколят, основно ще се занимавате със семейството си.

За пари и богатство

Половин час преди полунощ пребройте банкнотите в портфейла си и запомнете цифрата. Добавете към нея числото 2022. Ако в числото фигурира 2, тогава Черният тигър ще ви донесе невероятен финансов подарък. Освен това ще получите увеличение на заплатата, спечелване на лотарията или получаване на наследство.

Добавете Вашия коментар

TOP