Футболният Пирин обра спортните награди в Благоевград

18 Декември 2015 | 10:04
0 коментара
Спорт
Футболният Пирин обра спортните награди в Благоевград

Футболният Пирин завоюва спортните награди на Благоевград на специалната церемония "Спортист на годината" в Областния център.

Наградиха и трима ветерани на "орлетата" - Йордан Попмихайлов, Методи Стоянов-Мечо и Йордан Самоковлийски Пирин е отбор номер едно на областния център, а старши треньорът Наджи Шенсой спечели приза за най-добър треньор. Вратарят на тима Красимир Костов спечели приза Спортист на годината за 2015-а.

Стражът на пиринци събра най- много точки в анкетата между спортните журналисти. Костов, който е и младежки национал, пази вратата си изключително силно през цялата година, като е основен принос за промоцията на Пирин от Б в А група.

 

През тази година вратарят направи доста силни игри и е абсолютен рекордьор по спечелени призове Играч на мача в анкетата на Gong.bg и Diema Extra с цели пет. Отборната награда също така е за Пирин, след като благоевградчани извървяха трудния път от А окръжна до А група само за 4 години, и заслужено през 2015 г. могат да се похвалят с отлични за града резултати./БТА

Добавете Вашия коментар

TOP