Футболната легенда Станислав Манолев е новият президент на "Пирин" Благоевград

20 Май 2022 | 08:28
0 коментара
Спорт
Футболната легенда Станислав Манолев е новият президент на Пирин Благоевград

На сбирка с феновете в нощен клуб в Благоевград босът на орлетата Пол Белогур обяви сензационната новина: „Станислав Манолев президент!“.

Ветеранът в отбора на „Пирин“, който направи солидна кариера в Холандия и Русия, спира с футбола след последния мач в настоящото първенство утре вечер срещу „Ботев“ /Вр/, но още преди дни анонсира твърдото си намерение да остане на някакъв пост в най-обичания отбор в Югозапада. С неговата номинация за клубен шеф на стадион „Христо Ботев“ и назначението от лятото за технически директор на повелителя на титлите с „Лудогорец“ Светослав Дяков се сбъдва една от отколешните мечти на привържениците конците в любимия клуб да се дърпат от местни кадри, милеещи за емблемата с орлето.

РЪКОВОДСТВОТО НА ПИРИН ПРИЗОВАВА ДА АПЛОДИРАМЕ СИЛНО НАШИТЕ ЛЮБИМЦИ ДЯКОВ И МАНОЛЕВ В ПОСЛЕДНИЯ ИМ МАЧ!

Уважаеми приятели, двубоят срещу Ботев (Враца) от 19:15 ч. в събота, 21 май, ще е последен в пребогатите и успешни футболни кариери на Светослав Дяков и Станислав Манолев.

Двамата започнаха своя футболен път в родното пиринско гнездо и покориха европейските стадиони, спечелиха титли, купи, завладяха сърцата на феновете, защитаваха с чест националната фланелка на България, прославиха Благоевград навсякъде.

Върнаха се в родния Пирин, за да помогнат със своя безценен опит за утвърждаването на любимия отбор в елита.

Нека кажем едно голямо благодаря на двама големи футболисти, на двама големи мъже, на две истински „орлета“!

Да изпратим с аплодисменти Дяков и Манолев в събота срещу Ботев (Враца)!

В 19:15 часа – всички на „Гнездото“!

Добавете Вашия коментар

TOP