Футболистът Хубчев от болничното легло: Срам ме е от тези уж левскари!

21 Февруари 2023 | 12:19
0 коментара
Спорт
Футболистът Хубчев от болничното легло: Срам ме е от тези уж левскари!

Защитникът на Пирин Христофор Хубчев проговори след инцидента на мача с Левски. Той беше откаран спешно в болница с три пукнати ребра и проблеми с белия дроб след сблъсък с Роналдо.

Eто какво е написал Хубчев в социалните мрежи:

"Първо искам да Благодаря на всички, които ми писаха и обадиха ! Но не мога да не си изразя мнението вече в тази ситуация! Първо, искам да кажа -  аз съм повече ЛЕВСКАР от почти всички, които са в ЛЕВСКИ! Безспорно с най-добрата публика и колко да са ме псували днес или като играя срещу Левски, аз не го приемам лично, защото за тях Левски е най-важно.

 Обадиха ми се хора от най-различни отбори и футболисти и треньори и т.н ,но явно за шефовете на Левски това да попиташ един бивш играч на отбора как си е така от човещина им е под нивото.... Явно им е по-важно да се оправдаят с нещо като време, терен или нещо др. Не разбирам ,защо като Левски са по-добрия отбор, не се свири чист фал (все пак съм с 3 счупени ребра ).  Драганов (б.р. – съдията), заповядай да ти дадем скенера ....и най-срамното аз съм израснал на Герена и помня, че са ни учили на спортсменство! Това да продължиш да играеш докато лежи играч на др отбор , видимо с проблем не един път в мача ,защото ние не сме п...и в нашия малък отбор ... Срам ме е от тези уж левскари, които гледат само себе си и съм сигурен, че не им пука за Левски!".

Добавете Вашия коментар

TOP